NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Tampnet tilbyder markedsledende latency til London og Amsterdam

Kategorier

4 marts 2020

Nye ruter tilbyder markedsledende latency til London og Amsterdam

Med sin nye Point of Presence (PoP) hos Interxion i København, kan Tampnet nu tilbyde nye vigtige fiberruter til Amsterdam og London med en markedsledende lav latency.

Tampnets nye PoP i København gør det muligt for Interxions kunder at bruge nye alternative fiberruter til de to storbyer udenom fx Hamborg, som er et trafik-knudepunkt, som mange ønsker at undgå for at forbedre sin diversitet og minimere nedetid

”Vi er glade for at kunne byde Tampnet velkomne her i København. Udviklingen med nye søkabelsystemer, der nu forbindes til København, er et vigtigt skridt på vejen til at udvikle vores København Campus som en Nordisk gateway. Vores kunders kerneforretning er helt afhængig af høj tilgængelighed og diversitet i deres netværk. Derfor er nye alternative fiberruter mellem København og London samt Amsterdam rigtig  godt nyt – både for vores kunder og for danske virksomheder generelt” udtaler Peder Bank, Managing Director, Interxion.

 

Fra Offshore til telekommunikation

Tampnet International Carrier-virksomheden har et transatlantisk fiberinfrastrukturnetværk, der passerer gennem otte lande, og som forbinder i alt 30 datacentre i 12 europæiske og amerikanske byer.

Tampnet-koncernen har hovedkontor i Stavanger, og startede med at udbyde et offshore-kommunikationsnet med høj kapacitet i Nordsøen og Mexicogolfen for at tilbyde datakommunikationstjenester og 4G til boreplatforme og lignende. Ud fra det netværk har Tampnet kunnet udvikle et reelt  fiberoptisk netværk, hvor virksomheden primært sælger forbindelser til OTT, Carriers, e-Gaming, finansielle og digital media kunder, der har brug for lav latency og alternative ruter for at skabe redundans.

 

Hurtigere og alternative ruter

De nye ruter tilbyder ikke kun et sikkert alternativ til eksisterende infrastruktur, de er også hurtigere, forklarer Adm. direktør Cato Lammenes. Tampnets latency fra København til Amsterdam vil være under 9 ms (førende latency har været 11,5 ms) og fra København til London vil den være 13,8 ms (førende latency har været 16,7 ms).

Disse to ruter leveres gennem den nye forbindelse mellem Danmark og Holland, Cobra-kablet, som følger en helt unik undervandsrute og undgår alle eksisterende forbindelser mellem de to lande.

 

Om Tampnet:

Hovedkvarter i Stavanger, Norge. Tampnet ejer og driver verdens største offshore-kommunikationsnetværk med høj kapacitet i Nordsøen og Mexicogolfen  og betjener kunder inden for olie & gas, vindkraft og  skibsfart med førsteklasses telekommunikation. Med kontorer i Storbritannien, Holland, USA, Brasilien og Australien forbinder Tampnet offshore-installationer til pålidelige jordbaserede netværk med høj kapacitet og lav forsinkelse (høj hastighed).

Tampnet installerer og driver også offshore 4G LTE-netværk, der muliggør roaming og digital transformation og tingenes internet (IoT) på offshore olie- og gasplatforme, offshore vindfarme og serviceskibe og andre kommercielle skibe.


For mere information se venligst: www.tampnetcarrier.com