Blog

Interxion indvier nyt datacenter

Interxion indviede i går sit nye datacenter i Stockholm ved et stort event, hvor mere end 130 personer deltog.

Interxion indviede i går sit nye datacenter i Stockholm ved et stort event, hvor mere end 130 personer deltog.

Gæsterne fik en eksklusiv rundtur i datacenteret, David Batra stod for underholdning og Peder Bank, Managing Director for Interxion Nordic forklarede, hvorfor Interxion forsætter med at investere i Stockholm. Sikkerhedsfirmaet Secode som, er en del af NTT, fortalte om deres unikke verdensførende sikkerhedsløsning, som nu er tilgængelig for alle kunder direkte i datacenteret.

Nedenfor kan du læse, hvad Peder Bank sagde til eventet om deres forsæt investering i Stockholm.

“"Det er ikke et tilfælde jeg står her i Stockholm i dag og byder jer velkommen. Vi ser en meget interessant kombinering af øget lokal forståelse for neutral co-location og høj international interesse for dette i regionen. Vejret i Sverige er ikke altid det varmeste, men for et datacenter er det stort set perfekt. God og stabil infrastruktur, høj it-anvendelse og adgang til miljøvenlig elektricitet er nogle faktorer, men den nok vigtigste faktor er dog Stockholms placering.


Stockholm ligger midt imellem Moskva og London. Der er kortere svartid mellem Stockholm og Moskva end der er mellem Boston og Chicago. Man når ikke kun store dele af Nordeuropa fra Stockholm, fremtidens vækstmarkeder ligger indenfor rækkevide, som oftest findes øst på. Gateway to Rusland er noget, der tales mere og mere om.


Frem for alt, handler det om nye forretningsmuligheder. Flere og flere af vores kunder køber og sælger deres service og finder nye løsninger i datacenteret. Det er ikke kun konnektivitet, men også finansielle transaktioner, kapacitet, lagring og forarbejdning af indhold, som sker hver dag, hver time, minut og nanosekund hos os. Vi er lige så meget en markedsplads som et datacenter.”