Blog

Interxion ansætter Nordisk Quality Manager

Interxion har ansat Hanne Kløcker som Quality Manager Nordic. Hanne bliver ansvarlig for kontrol og dokumentation af Interxions høje kvalitets- og sikkerhedsprocedurer i norden.

Interxion har ansat Hanne Kløcker som Quality Manager Nordic. Hanne bliver ansvarlig for kontrol og dokumentation af Interxions høje kvalitets- og sikkerhedsprocedurer i norden.

Hanne Kløcker skal derfor både dække Interxions datacentre i København og Stockholm. Baggrunden for oprettelsen af den nye stilling, er et generelt stigende fokus på certificeringer fra kunderne, der bl.a. i forhold til årsregnskabet skal kunne fremvise dokumentation for hvordan f.eks. økonomiske data opbevares.

”Interxion har en lang tradition for at dokumentere procedurer og arbejdsgange i datacenteret og har allerede flere certificeringer som f.eks. ISO27001 og BS25999 og revisionsstandarden ISAE3402. Når arbejdet griber om sig, skyldes det i høj grad, at der ikke findes ensartede certificeringer på tværs af landegrænser. Derfor har man f.eks. helt andre certificeringer på det amerikanske marked end vi har i Europa. Da Interxion har kunder over hele verden, mødes vi af stadigt stigende krav fra vores kunder om at gennemføre forskellige certificeringer” udtaler Peder Bank, Managing Director, Interxion Nordic.

Hanne Kløcker har mere end 20 års erfaring fra It-branchen og kommer senest fra en tilsvarende stilling som Quality & Security Manager hos Fujitsu Services.

”Jeg ser frem til at fortsætte Interxions arbejde i norden og mener, at der er et stort behov for i endnu højere grad at synliggøre vigtigheden af vores certificeringer. Derudover ser jeg frem til et spændende samarbejde med Interxions Quality Managers i resten af Europa” slutter Hanne Kløcker.

Fakta:
På det europæiske marked er ISAE 3402 mest udbredt, og har erstattet den tidligere 3411 standard på det danske marked.

På det amerikanske marked vinder SOC 2 standarden mere og mere indpas.  SOC 2 er specielt udviklet til at imødekomme de voksende rapporteringsbehov som teknologivirksomheder, der er klassificeret som serviceorganisationer, møder. SOC 2 er en rapporteringsmodel, der er specielt designet til enheder såsom datacentre, IT managed services, software som en service (SaaS) leverandører, og mange andre it og cloud-computing baserede virksomheder.