Blog

The Rush to Mobile

Smartphones og tablets er nu det foretrukne skærmbillede for mange forbrugere, og Gartner forudsiger, at ved udgangen af 2013 vil mobiltelefoner overhale pc'er som den mest almindelige enhed til web-adgang på verdensplan.

Af: Mike Hollands

Smartphones og tablets er nu det foretrukne skærmbillede for mange forbrugere, og Gartner forudsiger, at ved udgangen af 2013 vil mobiltelefoner overhale pc'er som den mest almindelige enhed til web-adgang på verdensplan.1

Denne hurtige vækst i udbredelsen af mobile tjenester giver enorme muligheder for nytilkomne og tvinger etablerede spillere til at gennemgå deres strategier og forretningsmodeller. Det gør det også svært, især for nytilkomne at afbalancere presset fra produktudvikling med behovet for at vokse hurtigt for at imødekomme massivt voksende efterspørgsel.

 

For forbrugere og virksomheder betyder den øgede afhængighed af mobile computing og løbende forbedring af den hrdware, der bruges at forventningerne til servicekvalitet er høje, uanset hvilken enhed eller netværk, der anvendes.

I vores seneste whitepaper, Udfordringer IT i Mobile Community, fokuserer vi på de udfordringer, mobil-centreret organisationer står overfor, og sat spotlys på vigtigheden af en strategisk placeret IT- infrastruktur.

I vores forskning, vi fandt, at medlemmerne af det mobile økosystem kan overse den mulighed, der er for at for at optimere tilslutning, reducere omkostningerne og forbedre fleksibiliteten, hvis de mødes i carrier-neutrale datacentre.


Du kan downloade whitepaperet her

1http://www.gartner.com/newsroom/id/2429815