Blog

Indblik: Migration til cloud

I dette interview, taler Data Centre Knowledge med Interxions Cloud Segment Marketing Manager, Jelle Frank van der Zwet. I interviewet får du indblik i, hvordan Interxion hjælper systemintegratorer med at fungere som cloud migrations konsulenter, der rådgiver deres erhvervskunder om, hvordan de kan migrere deres applikationer til cloud.

I dette interview, taler Data Centre Knowledge med Interxions Cloud Segment Marketing Manager, Jelle Frank van der Zwet. I interviewet får du indblik i, hvordan Interxion hjælper systemintegratorer med at fungere som cloud migrations konsulenter, der rådgiver deres erhvervskunder om, hvordan de kan migrere deres applikationer til cloud.

Når virksomhedens it flyttes til skyen kommer alle cloud muligheder i spil ... hvis man ser på alle de programmer, som en virksomhed bruger ...er man nødt til at tage stilling til, hvor hver enkelt applikation skal placeres. Det er meget naturligt at placere nogle af dem i en public cloud som Amazon eller Azure, mens andre applikationer vil stå bedre i en private cloud."