Blog

Solido Hosting – mød din nabo

Solido Hosting designer og leverer dedikerede hosting-løsninger for nogle af Danmarks helt store virksomheder som f.eks. Carlsberg og Vestas.

Solido Hosting designer og leverer dedikerede hosting-løsninger for nogle af Danmarks helt store virksomheder som f.eks. Carlsberg og Vestas.

Uanset om det drejer sig om et virksomheds- eller transaktionswebsted eller en backup-portal på nettet, er hvert enkelt websted skræddersyet af Solido, så det passer til kundens individuelle behov med stor vægt på ydeevne og pålidelighed.

“Vi arbejder meget hårdt på at være de bedste til det, vi gør, og søger den samme dedikerede indsats hos vores partnere,” siger Christer Hasse, CEO for Solido. “Det er grunden til, at vi valgte Interxion som vores datacenter-leverandør for over ti år siden — og er blevet hos dem lige siden. Interxion gav os stor hjælp og støtte, da vi var en meget lille virksomhed, og de er fortsat med at gøre vores forretning mulig gennem hele vores hastige ekspansion”.
 
Efter starten med blot et kvart rack har Solido nu mere end 160 m2 colocation-plads i Interxions datacenter i Ballerup.

Solido’s løsninger rangerer i størrelse og omfang fra nogen, der kan placeres på en enkelt server i et delt rack, til andre, der involverer hundredvis af servere eller lagerplads, der tælles i petabytes eller som skal placeres i private rum – f.eks. for at kunden kan opfylde myndighedernes krav.

Christer Hasse er ikke i tvivl om, at hvis Solido var begyndt med at bygge sit eget datacenter fra starten, ville det have været umuligt at forudsige de fremtidige behov. “Vi ville uden tvivl have under- eller overinvesteret og herved have begrænset vores mulighed for at vokse eller have spildt penge på ubrugte aktiver,” udtaler Hasse.

Flere af Solidos teknikere bruger ofte en hel dagen i datacenteret. Derfor er det vigtigt for Solido, at faciliteterne i datacenteret er i orden.

”Interxion har skabt nogle rammer, der er rare at arbejde i - det gælder både kundeloungen, mødelokaler, faciliteterne i cafeen og i selve datacenteret. Vigtigst for os er dog, at vi oplever Interxions medarbejdere lytter til vores behov – f.eks. har de netop udskiftet den gamle server løfter, der kun kunne løfte til 130 cm og anskaffet en ny, der kan løfte til 2,5 meter. Små ting som det, gør en kæmpe forskel for vores arbejde” udtaler Jacob Kruse, der er systemadministrator hos Solido.

Jakob Kruse er kommet hos Interxion gennem de seneste ti år. Han synes, det har været sjovt at følge Interxions udvikling fra starten og til det professionelle niveau, som datacenteret har i dag. ”For ti år siden, da det hele startede var der ingen monitorer og arbejdsrum – der sad vi ude i køkkenet og arbejdede. Man kunne heller ikke komme i direkte kontakt med datacenteret, men måtte ringe til kundeservice i England. Alt dette er jo helt ændret i dag, hvor der er 24 timers bemanding og indrettet arbejdspladser til teknikerne” slutter Kruse.