Blog

Indvielse af nyt datacenter hos Interxion

Torsdag den 14.april 2016 indviede vi det nye datacenter CPH2 ved et spændende formiddagsevent sammen med kunder og leverandører. Emnerne for dagen inkluderede både hvordan vi har designet det nye datacenter og de cloud services, som det nye datacenter skal understøtte. Med over hundrede deltagere var eventet velbesøgt.

Formiddagen bød på en præsentation af Richard Warner, EMEA Partner Sales Executive for Microsoft ExpressRoute i London, der talte om nye muligheder for direkte forbindelse til Expressroute fra Interxions datacentre. Jelle Frank Van der Zwet fra Interxions hovedkontor i Amsterdam præsenterede Interxions syn på Colocated Hybrid Cloud.

Martin Hjørlund Nielsen og Mads Toftgaard Nielsen fra Plesner advokatfirma fortalte om datasikkerhed og lagde især vægt på, hvordan ansvaret er fordelt mellem datacenterudbyderen (Interxion), databehandleren (System Integrator m.fl.) og kunden (virksomheden).

Derudover fortalte Morten Tidemand, Operation Manager Nordic, om hvordan vi har designet vores nye datacenter, så vi optimerer fleksibilitet, energieffektivitet og skalerbarhed.

Flemming Søeberg, Operation Manager Danmark, præsenterede, hvordan vi sikrer 99,999 % Availability – dvs. alle de procedurer, der foregår bag scenen i dit datacenter, og er med til at sikre, at it-løsningerne altid er tilgængelige. 

For at understrege at det nye datacenter understøtter cloud – var gulvet uden for dækket med skyer og selve datacenteret var i dagens anledning oplyst i blåt og understøttet af blid harpemusik.

Dagen blev faciliteret af den ti-dobbelte verdensmester i roning, Arne Nilsson. Han formåede at holde stemningen høj og sluttede af med et oplæg om at ”spille hinanden gode”.

Hvis du vil vide mere om det nye datacenter, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere om det nye datacenter her