NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Hvem er de danske cloud-leverandører 2016?

30 november 2016

Der har været meget omtale af de store internationelle cloud-spillere AWS og Microsoft Azure, men faktisk er det kun 24 procent af de danske SaaS-leverandører, der bruger AWS og Microsoft som deres foretrukne hosting partner.

Langt de fleste bruger ifølge denne nye kortlægning andre hostingleverandører. Men hvem er de danske IaaS, PaaS og SaaS leverandører?

2015 var første gang vi bad analysefirmaet The METISfiles om at kortlægge det nordiske cloud-marked. Men udviklingen går rasende hurtigt på cloudmarkedet og derfor har vi nu opdateret vores kortlægning med alle nye danske spillere i 2016.

Desuden har vi denne gang tilføjet flere sammenligninger med markedsandele for de lokale cloududbydere versus de internationale.

Få det fulde overblik ved at downloade de nye analyser.

20 % af de svenske og 27 % af de danske IaaS-leverandører samarbejder med AWS eller Microsoft. Svenske og danske IaaS-leverandører samarbejder med internationella cloud-udbydere for at kunne møde kundernes efterspørgsel efter hybride cloud-løsninger.

lagekage_samlet_03_043 
Iaas Provider Global Public Cloud Partners

Hvad mener du om cloudscape? Er der nogle danske cloud-leverandører vi har overset? Giv os din feedback og kontakt os gerne på marcomnordic@interxion.com

  • Cloudscape er et øjebliksbillede af det lokale SaaS, PaaS og IaaS cloudmarked set fra udbyder siden. Selvom vi bestræber os på at være så fuldstændige som muligt, er cloudscape en løbende forskningsindsats.
  • Kun virksomheder, der har deres hovedkvarterer i Danmark, kan blive en del af det danske cloudscape og således for de andre nordiske lande.
  • Kun virksomheder der sælger (offentlige) cloud-tjenester til erhvervsmarkedet er inkluderet, vi inkluderer ikke cloud-tjenester indenfor BTC. Virksomheder, der blot videresælger andre sælgeres (offentlige) cloud-tjenester er heller ikke inkluderet i vores liste.