NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Nye roller hos Interxion skal understøtte fremtidig vækst

Vi har travlt hos Interxion i Norden og er derfor glade for at kunne byde velkommen til i alt otte nye kollegaer. Fem af vores nye kollegaer er tiltrådt i nyoprettede stillinger og vi søger samtidigt flere nye medarbejdere. Baggrunden for de nyoprettede stillinger skyldes både datacenterudvidelser og et stigende antal arbejdsopgaver med at dokumentere sikkerhedsprocedurer og certificeringer for vores datacentre.

“Vi oplever en stor efterspørgsel på datacenter-løsninger, der har baggrund i den store cloud outsourcing. Det er især opbygning af hybride cloud løsninger, der tager fart hos os i samarbejde med cloud-udbydere og system integratører. Væksten betyder, at vores datacenterbyggerier sker i et højere tempo. Det stiller høje krav til en fokuseret indsats, så vores certificeringer kan følge med,” udtaler Peder Bank, Managing Director for Interxion Nordic.

Ny mand i spidsen for datacenterdriften i Norden

Michael Bjerno er netop tiltrådt som Director of Operations og bliver ansvarlig for udvidelser og driften af Interxions datacentre i Danmark og Sverige. Michael kommer fra en stilling som Direktør for Engineering & Maintenance hos Xellia Pharmaceuticals, og har tidligere været Head of Pharmaceutical Engineering hos medicinalvirksomheden Lundbeck.

Peder Bank ser frem til at få en erfaren herre som Michael Bjerno med på Interxion-holdet.

”Michael skal stå i spidsen for det hold, der skal sikre, at vi kan accelerere vores vækst, uden at gå på kompromis med kvaliteten i driften eller sikkerhed over for vores kunder,” udtaler Peder Bank.

Om sin nye rolle og brancheskiftet, siger Michael Bjerno: “Der er store sammenligningspunkter mellem den farmaceutiske branche og den ‘premium’ drift, som Interxion datacentertjenester repræsenterer. Begge kræver en ekstremt høj disciplin ift. sikkerhed og dokumentation, og her glæder jeg mig til at bidrage med min erfaring. Derudover glæder jeg mig rigtigt meget til, som noget nyt, at være en del af dialogen med kunder om fremtidige løsninger.”

Michael Bjerno vil indgå i den nordiske ledelse og afløser Morten Tidemand, der har været Nordics Director of Operations hos Interxion i mere end 15 år.

Erfaren profil som ny Nordisk HR Business Partner

En anden nyansættelse hos Interxion er Charlotte Lex, der er tiltrådt som Nordisk HR Business Partner. Charlotte medbringer stor erfaring inden for strategi, ledelses- og organisationsudvikling fra medicinalvirksomheden Novo Nordisk, hvor hun gennem en årrække har været Director for produktionsenheder samt varetaget forskellige ledelsesposter.

Charlotte Lex skal primært arbejde med organisationsudvikling og procesoptimering og vil, lige som Michael, indgå i den nordiske ledelse. Charlotte Lex har det seneste halve år været tilknyttet Interxion som konsulent.

Nyoprettede stillinger skal styrke sikkerhed og compliance

Interxions arbejde med at dokumentere procedurer i vores datacentre samt de stigende krav fra vores kunder til certificeringer er baggrunden for en nyoprettet stilling som Quality & Security Officer og to nyoprettede stillinger som Service Delivery & Security Engineers.

Således er Camilla Rosswill ansat som Nordisk Quality & Security Officer og skal i samarbejde med vores Nordiske Quality Manager, Hanne Kløcker Jørgensen, arbejde med kontrol og dokumentation af kvalitets- og sikkerhedsprocedurer for vores nordiske datacentre. Camilla skal desuden arbejde med certificeringer og assistere ved interne- og eksterne audits.

Dennis Schmidt og Mattias Mouritsen er begge ansat som Service Delivery & Security Engineer i vores site-teams i henholdsvis Danmark og Sverige. De skal sikre, at vores kunder får den rette hjælp og service i forbindelse med den daglige drift, nye installationer og andre udvidelser. Desuden skal de begge arbejde med at dokumentere processer for serviceydelser samt daglige sikkerhedsrutiner.

Sidst men ikke mindst, er vi glade for at kunne byde velkommen til endnu tre nye kollegaer: Joakim Orbach Moltke som Facility Engineer, Sükrü Cagin som Site Assistant samt Louise Howe Hjortkjær som Finance Assistant.

Varmt velkommen til alle!

Contacts

Peder Bank

Managing Director

Michael Bjerno

Nordic Director of Operations

Charlotte Lex

Nordic HR Business Partner