Blog

Interxion og Oracle tilbyder enkel genvej til at opbygge hybride cloud-løsninger

Mange virksomheder gennemgår en digital transformation, og agile it-systemer skal understøtte virksomhedens innovationsevne på områder som produktudvikling, kundeoplevelser og drift. Derfor overvejer et stigende antal virksomheder en hybrid eller multicloud strategi for at gøre deres netværk set-up mere fleksibelt. Interxion og Oracle har for nyligt annonceret, at de nu tilbyder et nyt produkt, der gør det endnu lettere for virksomhederne at afprøve hybride og multi cloud-miljøer. Virksomheder, der samler deres netværk og private it-miljøer i et af Interxions datacentre i Europa kan nu få adgang til Oracle Cloud Infrastructure via Cloud Connect, som er vores platform for opkobling. Adgang bliver muligt via Oracle Cloud Infrastructure FastConnect, der er en cloud netværkstjeneste fra Oracle, som nu er tilgængelig via vores datacenter i Frankfurt. Oracle Cloud Infrastructure beskrives som den komplette portefølje af Oracle IaaS-løsninger. Tjenesten, der nu kan leveres via Interxion, der fornyligt blev udvalgt som en del af Oracle PartnerNetwork, skaber det ideelle miljø for både Interxions og Oracles kunder, der ønsker at udvide deres lokale it-miljø til det hybride cloudmiljø og udnytte alle fordelene ved en Oracle cloud-løsning.

Sammenkobling er nøglen til hybrid cloud

Over halvdelen af de it-medarbejdere, vi spurgte i forbindelse med en nylig rapport, angav at de anvender eller har planer om at implementere en hybrid cloud-løsning.  Det er let at forstå hvorfor. Ved at kombinere lokale og cloudbaserede it-miljøer, giver hybrid cloud innovative virksomheder mulighed for at arbejde agilt og opnå omkostningsbesparelser ved omlægning til cloud uden at give køb på de ydelsesmæssige fordele, der kan ligge i det interne datacenter. Nogle CIO’er forholder sig dog stadig afventende i forhold til cloud teknologien, enten på grund af sikkerhedsovervejelser i forbindelse med at sende data via det offentlige internet eller på grund af lovgivning, der kræver, at data skal holdes inden for egne lokaliteter. En løsning kan være private opkoblinger, der forbigår det offentlige internet og i stedet forbinder det lokale it-miljø med cloudmiljøet via en direkte linje i sammenkoblede datacentre. Cloud Connect muliggør privat adgang mellem jeres miljøer og leverandører af flere hyperscale cloudløsninger gennem en enkelt, sikker og pålidelig forbindelse. På den måde kan virksomheder opbygge skalerbare hybride og multi cloud-løsninger nemt og omkostningseffektivt.

Opkobling til Oracle Cloud Infrastructure

Ligesom Cloud Connect giver Oracle Cloud Infrastructure FastConnect en dedikeret, privat opkobling, så virksomheden kan forbinde deres netværk til Oracle Cloud Infrastructure via en pålidelig netværksforbindelse med lav latenstid og med garanteret kapacitet. Cloud Connect og Oracle Cloud Infrastructure FastConnect arbejder sammen og giver direkte adgang til Oracle Cloud Solutions. I forbinder ganske simpelt til FastConnect via Cloud Connect. Herefter giver FastConnect direkte adgang til Oracle cloudløsningerne, så I undgår det offentlige internet og opnår en ensartet ydelse, dedikeret båndbredde og kontrolleret eller reduceret latenstid. Så enkelt er det.