NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion optimerer virksomheders multicloud-strategi med IBM Cloud Services

Af Mitesh Chauhan, Senior Product Manager for Cloud Services hos Interxion

Cloud-platformen er grundlaget for den digitale transformation. På grund af dens fleksible, on-demand og brugsbaserede kvaliteter er det nemt at forstå, hvorfor cloud-løsningen appellerer til virksomheder, der ønsker at vokse og samtidig effektivisere omkostninger og performance. Cloud-løsningens agilitet gør det muligt for virksomheder at innovere inden for produktudvikling, kundeoplevelse og drift, så de kan forblive et skridt foran konkurrenterne.

Men de virksomheder, der sprang på hovedet ind i cloud-universet, er nu ved at indse, at der ikke findes en enkelt cloud-model, der passer til de mange behov og arbejdsbelastninger, der er i de forskellige forretningsenheder.  Og efterhånden som flere cloud-platforme dukker op til løsning af forskellige behov, begynder 85 procent af virksomhederne nu at benytte en multicloud-strategi som et led i deres digitale transformation.

Fordelene ved et multicloud-miljø

Enhver større cloud-platform har en række datarelaterede services. Nogle opgaver løses bedst på en platform, mens andre opgaver løses mere effektivt og billigere på en anden. Ved at indføre en multicloud-strategi kan virksomhederne vælge best-in-class services fra forskellige cloud-udbydere for at skabe den bedst mulige løsning til deres virksomhed.

Hos Interxion forstår vi, hvilken indvirkning et multicloud-miljø kan have på en virksomhed. I et forsøg på at gøre det endnu nemmere for virksomhederne at benytte de multicloud-strategier, der fungerer bedst for dem, har vi netop annonceret, at IBM Cloud er blevet føjet til den voksende mængde af cloud service udbydere, som vores kunder i Europa nu kan få adgang til via vores Cloud Connect platform.                                 

Forbind dig med IBM Cloud Services

Adgang til IBM Cloud Services er mulig via IBM Cloud Direct Link, en netværksservice designet til at sikre og accelerere dataoverførsel mellem en privat infrastruktur og den offentlige cloud, som nu er colocated hos Interxion i Frankfurt og Stockholm. Cloud Connect er en SDN-platform, der forbinder Interxions faciliteter i hele Europa og forenkler adgangen til IBM Cloud Direct Link via en enkelt fysisk forbindelse tilgængelig fra alle Interxions datacentre. Og med vores platform, der er fuldt integreret med IBM Cloud Direct Link, kan kunderne få de dedikerede og private forbindelser, de har brug for, via vores automatiserede selvbetjeningsportal.

Med en konnektivitetsmodel der giver adgang til IBM Cloud, uden om det offentlige internet, kan virksomhederne benytte services, der er forberedt til at støtte next-gen applikationer, herunder AI, IoT, maskinlæring osv., til at gennemføre deres digitale transformation. Med adgang til Direct Link fra Interxions faciliteter i hele Europa bruger virksomhederne IBM Cloud til at maksimere deres dataaktiver og generere merværdi.

Hver virksomheds digitale transformation kræver noget forskelligt, som vil påvirke deres multicloud-strategi. Et udbyderneutralt colocation datacenter som Interxion kan være en god løsning for disse virksomheder på grund af sikkerheden, pålideligheden og de valgmuligheder, de kan tilbyde. Læs mere om, hvordan du får mest muligt ud af din multicloud-strategi med IBM Cloud Services, klik her.