NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion Norden udvider teamet og introducerer 24/7 teknisk bemanding

Vi har travlt hos Interxion i Norden og i løbet af de seneste måneder har vi budt velkommen til i alt 10 nye kollegaer. Fem af vores nye kollegaer er netop startet for at kunne indgå i et nyt 24/7 set up. Et koncept, der allerede eksisterer i flere af Interxions europæiske datacentre. 

24 april 2018

“Hos Interxion udvider vi i år vores datacentre i Stockholm og Ballerup med mere end 2700 kvadratmeter. Efterspørgslen kommer bl.a. fra internationale tjenesteudbydere, hvilket har skabt behov for teknisk support uden for normal arbejdstid. Derfor har vi nu valgt at introducere en 24/7 enhed i Danmark” udtaler Peder Bank, Managing Director, Interxion Nordic.

Til at styrke vores eksisterende Service Delivery Team og være i stand til at danne en døgnbemanding, har vi ansat fem dygtige teknikere: Per Kaimer, der er uddannet elektriker og har mange års erfaring med Service Delivery fra TDC og Uni-tel. Mahan Pour, der er uddannet maskinmester med fokus på elektricitet og kommer fra en stilling hos BIOFOS. Flemming Thyge, der er elektriker og kommer fra Eltel Networks. Rune Luk Sørensen, der tidligere har arbejdet med IT-drift hos Sentia og Solido Hosting samt Tobias Raun, der er uddannet inden for telebranchen og kommer fra en stilling hos Eltel Networks.

Teknikernes vigtigste opgave er at servicere kunderne og være tilstede i datacenteret døgnet rundt. Derfor er det også muligt at bestille Hands & Eyes Services døgnet rundt. Her kan Interxions teknikere hjælpe kunder, der ikke selv kan være tilstede i datacenteret, med typiske services som at reboote en server, fysiske installationer, udskiftning af defekte dele, fiber patching m.m.

Nye kolleger styrker organisationen

De mange nye kvadratmeter og kunder betyder også, at vi udvider andre eksisterende teams. Til at styrke vores Facility team, der står for at sikre og vedligeholde den bagvedliggende infrastruktur som f.eks. overvågning, strøm og køleanlæg, er vi glade for at kunne byde velkommen til Alexander Svärd i Stockholm. Alexander er elektriker og har tidligere arbejdet hos Coromatic med vedligeholdelse af kritisk infrastruktur på hospitaler og i datacentre.

I det danske Facility team har vi ansat Michael Højlund Blak. Michael er uddannet maskinmester og har flere års erfaring med vedligehold og reparationer af kritisk infrastruktur fra Mærsk.

I Danmark er vi også glade for at kunne byde velkommen til den erfarne elinstallatør Erich Nielsen og netværkstekniker Henrik Thersholt, i vores Customer Implementation team. Begge har mange års erfaring fra tele- og datacenterbranchen.

Sidst men ikke mindst, er vi også glade for at kunne byde velkommen til Gitte Frænde, der netop er startet i København som ny salgssupporter. Gitte kommer fra en lignende stilling hos Nalco Water. 

Varmt velkommen til alle.