NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Lokal ExpressRoute-forbindelse giver bedre sikkerhed og lavere priser

Interxion i København er udvalgt som den første peering location for ExpressRoute i Norden. ExpressRoute er en dedikeret netværkstjeneste fra Microsoft, der gør det muligt for virksomheder at oprette private, dedikerede forbindelser mellem Microsofts Azure cloud og egen infrastruktur.

Nordiske virksomheder efterspørger i stigende grad lokale, dedikerede forbindelser til Azure cloud uden om det offentlige internet. En af fordelene ved ExpressRoute-forbindelser er, at der er tale om punkt til punkt forbindelser med dedikeret båndbredde. Det giver både en lavere latency og højere sikkerhed ved overførsel af data til Microsofts Azure cloud.

Indtil nu har Interxions kunder kunne forbinde sig til ExpressRoute via Amsterdam, men med København som ny peering location undgår kunderne at skulle betale for en remote-forbindelse.

"Vi er utroligt glade for, at Microsoft har valgt København som sin første peering location for ExpressRoute i Norden. Den direkte forbindelse til Azure Cloud er en fordel for kunderne, som får en hurtigere, billigere og mere stabil forbindelse til Azure. Med direkte adgang til flest clouds på markedet konsoliderer vi os samtidig som Danmarks største datacenter cloud-hub,” siger Peder Bank, adm. direktør i Interxion Danmark og Sverige.

Udvider kundernes forretning

ExpressRoute-forbindelsen i København er også en fordel for IT service - og teleudbydere, som nu kan tilbyde deres kunder en markant billigere lokal forbindelse end før.

”Vi har allerede nu åbnet op for, at visse service providere og teleudbydere kan tilbyde deres kunder en lokal ExpressRoute-forbindelse til en markant lavere pris end før. Det er et led i, at vi arbejder målrettet for at hjælpe vores nordiske kunder og samarbejdspartnere med at udvide og styrke deres forretninger,” slutter Peder Bank.

Fire fordele ved den nye linje er:

  1. Det bliver billigere for virksomheder at forbinde sig til Azure med direkte ExpressRoute-forbindelser på mellem 50 Mbit og 10 Gbit
  2. Virksomheder opnår bedre sikkerhed med dedikerede SLA-baserede forbindelser sammenlignet med site-2-site VPN-forbindelser via det offentlige internet
  3. ExpressRoute-partnere kan forbinde sig direkte til ExpressRoute-node med 1 eller 10 Gbit-porte
  4. Kunder får direkte adgang til flest clouds på markedet hos Interxion

Interxion i Ballerup er det eneste datacenter i Norden, der tilbyder lokal adgang til ExpressRoute.