NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

ExpressRoute PoP hos Interxion er edgen af Microsoft Azure i Danmark

ExpressRoute er en dedikeret netværkstjeneste fra Microsoft, der gør det muligt for virksomheder at oprette private, dedikerede forbindelser mellem Microsoft Azure og deres egen infrastruktur.

Sidste år implementerede Microsoft en ExpressRoute PoP i Danmark for at give danske organisationer mulighed for at etablere lokale forbindelser til Azure. En lokal forbindelse i Danmark reducerer både netværksomkostninger og kompleksitet samt reducerer risiko, da din forbindelse til Azure kører gennem Microsofts backbone netværk.

Microsoft udvalgte Interxions datacenter-campus i København som lokation for sin ExpressRoute PoP i Danmark. Dette valg var baseret på det faktum, at Interxion har tilstedeværelse af ​​de førende lokale og internationale teleudbydere, mange af de ledende IT-serviceudbydere og et stort antal store Enterprise-organisationer.

Mange organisationer er i dag gået ind i den næste fase af deres cloud migrering og er i færd med at migrere flere kerneapplikationer til skyen. Men da disse workloads er missionskritiske, er denne migration ikke uden problemer. Flytning af applikationer til cloud og sammenkoblingen til dit datacenter er en tung belastning for organisationens netværk og stiller høje krav til ydeevne og sikkerhed.

Derfor ser flere nordiske organisationer nu nødvendigheden af at anvende lokale, dedikerede forbindelser til de globale cloud-platforme udenom det offentlige internet.

En af fordelene ved ExpressRoute-forbindelsen er netop, at der er tale om punkt til punkt forbindelser med dedikeret båndbredde fra organisationens eget on-premise miljø hos interxion til den nærmeste Microsoft Azure Region i Holland.

Dermed opnår organisationen både en lavere latency og højere sikkerhed ved overførsel af data fra dens on-premise miljø til Microsoft Azure.

Flere muligheder for at nå Microsoft Azure

Med den nye PoP hos Interxion, er der således tre forskellige muligheder for at nå Microsofts Azure Region i Holland fra Danmark: 

1. Internet (ingen SLA'er)
2. ExpressRoute-forbindelse via ExpressRoute-PoP i Amsterdam 
3. ExpressRoute-forbindelse via lokal ExpressRoute-PoP i København

Alle tre veje fører til Microsoft Azure, men ved at benytte den lokale forbindelse i Danmark reduceres netværksomkostninger, kompleksitet og risiko, da din forbindelse til Azure er baseret på Microsofts backbone netværk og Microsofts SLA dækker fra København.