NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Konnektivitet af høj kvalitet er afgørende for forretningskontinuiteten

David Pumford, Director Product Innovation, Interxion

I disse udfordrende tider oplever alle brancher en betydelig indvirkning på deres daglige drift, og de er nødsagede til hurtigt at kunne revidere deres vækstprognoser og aktivere beredskabsplaner. Den hurtige omstilling af medarbejdere fra kontorer til hjemmebaserede miljøer har tvunget virksomheder til at finde frem til innovative strategier, så de fortsat kan levere kundeoplevelser af høj kvalitet udelukkende på digitale kanaler.

For at opretholde virksomhedens performance og forretningskontinuitet er allerede planlagte digitale transformationer blevet accelereret betydeligt. Webbaserede videokonferencer, chatprogrammer og samarbejdsværktøjer er hurtigt blevet en del af arbejdspladsens sædvanlige digitale arkitektur. Det er tydeligt for de virksomheder, der har muligheden for at køre driften videre, at disse værktøjer bidrager til at understøtte deres overlevelse i denne usædvanlige tid.

SaaS-virksomheder, der tidligere i høj grad har benyttet sig af forretningsoptimerede netværk, evaluerer nu deres egne interconnection-strategier for at sikre, at platformene har den nødvendige rækkevidde og stabilitet.

Det, der også er ekstremt tydeligt på denne transformationsrejse, er, at den er kommet for at blive.

En vigtig faktor, der nu også skal tages i betragtning, er om den underliggende konnektivitet mellem dine medarbejdere og virksomhedens digitale systemer er stærk nok til at overleve i "the new normal"?

Dårlig konnektivitet udmønter sig i forsinket adgang til information og manglende muligheder for samarbejde og innovation, hvilket hæmmer produktiviteten og i sidste ende konverteres til utilfredsstillende kunde- og brugeroplevelser.

Virksomheder og leverandører skal handle hurtigt for at sikre, at de har direkte og fleksible konnektivitetsmuligheder, der gør det muligt for medarbejdere og kunder at forblive upåvirkede.


Udvikling af konnektivitetsmønstre

Men hvad er "the new normal"?

Mønstrene i internettrafikken har ændret sig markant siden starten af krisen, nu hvor størstedelen af medarbejderne arbejder hjemmefra og bruger langt flere webbaserede applikationer.

Den vedvarende vækst på 20-50 % for netværksoperatører, content delivery-netværk og SaaS-virksomheder har ført til en eksplosion i væksten inden for internet exhange points og privat interconnection mellem netværk.

Interconnection hubs er nu mere end nogensinde nødvendige for at sikre, at forretningskritiske applikationer har den fysiske rækkevidde til at nå netværk for både erhvervs- og private brugere, samt andre platforme, der understøtter dem.

Netværk for private brugere - fx. til boliger er ved at blive de nye forretningsnetværk, og nationale og internationale teleselskaber evaluerer og opgraderer deres interconnection-strategier med hidtil uset hastighed. Men de sædvanlige erhvervsbaserede driftsaftaler gælder ikke længere, og mange mindre teleselskaber med private brugere optimerer ikke deres IP-netværk for forretningskritiske platforme.

Det medfører en ny hovedpine for SaaS-udbydere, der har brug for pålidelig konnektivitet for at understøtte brugeroplevelsen i situationer med f.eks. latency eller trafikintensitet, men også for mindre teleudbydere for private brugere, som skal understøtte virksomheder og deres medarbejdere, så de kan bruge virksomhedens digitale værktøjer og systemer.

Stigningen i forbruget af privat interconnection og internet exchange er direkte forbundet med netværket, der forsøger at reagere på den nye dynamik. Gensidig peering mellem SaaS-virksomheder og mindre teleselskaber, der faciliteres af regionale internet exchanges, har en direkte indvirkning på slutbrugernes oplevelse.

Peering er med til at understøtte de mindre teleselskaber ved at give dem adgang til en lang række platforme på tværs af forskellige brancher på ét sted, og derfor ser vi en betydelig vækst i brugen over hele linjen fra leverandører og lokale bolignetværk for at imødekomme den nye efterspørgsel. Privat interconnection mellem netværkene på fælles placeringer stiger også for at beskytte følsom trafik, såsom VoIP- og VoD-baserede services.

Vi ved, at der løbende sker et betydeligt skift mod de store cloud-udbydere som Amazon, Microsoft og Google, der vil afhjælpe nogle af disse problemer, men virksomheder, der implementerer multicloud eller hybride strategier, er nødt til at overveje, hvordan deres platform skal ses på tværs af både virksomhedsnetværk og lokale netværk.

Manglende performance og pålidelig konnektivitet er en stor bekymring på tværs af alle brancher, der involverer virksomheden, teleudbyderen til private boliger og SaaS-udbydere. Når de hjemmearbejdende medarbejdere ikke har den underliggende konnektivitet, de skal bruge for at udføre deres arbejde effektivt, har det en negativ indvirkning på virksomhedens bundlinje.

I dag er det vigtigere end nogensinde før at sikre interconnection mellem forretningsbaserede applikationer og netværkene til de private brugere. Ellers kan det påvirke virksomhedernes evne til at udøve deres drift og SaaS-virksomhedernes evne til at tilbyde en service.
 

Løsning af konnektivitetsudfordringer

Interxion leverer løsningerne til disse nye konnektivitetsudfordringer med en lang række muligheder for direkte konnektivitet, der gør det muligt for virksomheder at reducere latency og forbedre performancen via vores portefølje af Cross Connects. I vores colocated datacentre giver disse Cross Connects virksomheder mulighed for at interconnecte deres interessefællesskaber – herunder deres partnere, leverandører og kunder – på en fleksibel og skalerbar måde, så de kan opretholde forretningskontinuiteten på trods af en stigning i efterspørgslen.

Derudover huser Interxion internet exchanges i vores operatørneutrale datacentre , og med remote peering har virksomheder mulighed for at oprette forbindelse til de førende internet exchanges, uanset hvor de befinder sig og med en hvilken som helst båndbredde. Det eneste, der skal til, er en Cross Connect til en Interxion-platform, der muliggør private on-demand-forbindelser til flere tredjepartsplatforme.

Skalerbarhed og fleksibilitet er nøglen til at opretholde forretningskontinuiteten, da netværkene skal kunne følge med, når efterspørgslen svinger næsten konstant. Remote peering kan sikre fleksibilitet og agilitet i denne usikre periode og give virksomheder mulighed for at skalere båndbredden op og ned efter behov.

Interxion tilbyder også kortsigtede remote peering-kontrakter, der giver virksomheder fleksibiliteten til at håndtere stramme budgetter effektivt, da det er umuligt at forudsige, hvor længe efterspørgslen fortsat vil være høj.

I krisetider tilbyder Interxions operatørneutrale datacentre en one-stop-shop for virksomheder, der kan få adgang til colocation og en lang række konnektivitetsmuligheder, som sikrer den infrastruktur, de har brug for til at forblive tilgængelige og fortsætte med at levere de services, deres kunder forventer og har brug for.

Få mere at vide om Interkonnektivitet, eller læs briefing paper om peering, som vi har lavet sammen med Netnod.