NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Planlæg din forretningskontinuitet med colocation datacentre

Giuliano Di Vitantonio, Chief Marketing and Strategy Officer, Interxion

Efterhånden som nutidens verden ændrer sig endnu mere mod et fuldstændigt digitalt samfund, har virksomheder over hele verden i stigende grad indført politikker, der gør det muligt for medarbejderne at arbejde hjemmefra.

Selv før den globale COVID-19-pandemi viste forskning, at i 2018 arbejdede næsten to tredjedele af medarbejdere over hele verden allerede hjemmefra mindst én dag om ugen. Både på grund af medarbejderes voksende behov for fleksible arbejdstider og på grund af indførelsen af robuste, pålidelige bredbåndsforbindelser i hjemmene, er det i det seneste årti blevet tydeligt, at hjemmearbejde ikke kun er en voksende tendens – det er fremtiden, og fremtiden er nu. 

Hjemmearbejdes stadigt stigende popularitet medfører betydelige ændringer for de digitale værktøjer, som vi bruger, og for måden, hvorpå vi kommunikerer og samarbejder, da afhængigheden af digitale kanaler, teknologi og konnektivitet er større end nogensinde før.

Men efterhånden som virksomheder i stigende grad overgår til et set-up med mange, der arbejder hjemmefra, står de it-miljøer, der holder dem kørende, over for et hidtil uset pres. Det betyder, at organisationerne skal sikre, at forretningskontinuiteten hele tiden er i top. 

Medarbejdere, der arbejder hjemmefra, har brug for at kunne fortsætte deres indbyrdes samarbejde og agere som hidtil, da det sikrer, at de kan betjene deres kunder – kunder, der også baserer sig på digitale ressourcer i større grad end nogensinde før. Men virkeligheden er, at de fleste virksomheders eksisterende infrastruktur ikke er bygget til at holde trit med de øgede krav, der nu stilles til konnektivitet, lave svartider, direkte cloud-adgange og meget mere.

Virksomheder har brug for en infrastruktur, der er stærk og pålidelig nok til at levere de serviceydelser og brugeroplevelser, som deres kunder forventer. Orkestreringen af denne form for infrastruktur i egne datacenterfaciliteter er ikke bæredygtig, da de fleste virksomheder med egne datacentre ikke har ressourcerne eller ekspertisen til at gøre det effektivt og ofte heller ikke på en bæredygtig måde for miljøet. 

Hvad skal der så til, for at de pålidelige og højtydende digitale virksomheder kan holde deres kerneforretning kørende uden problemer? Direkte adgang til et forbundet netværk, der sikrer, at alt kører hurtigt og problemfrit. Som rygraden i vores digitale samfund sikrer colocation datacentre, at virksomheder bevarer forbindelsen til deres partnere, leverandører og kunder, samtidig med, at de giver virksomhederne den fleksibilitet og skalerbarhed, der skal bruges til at håndtere fremtidig vækst.

Ud over de samlede omkostningsbesparelser på it-infrastrukturen og den forbedrede netværkssikkerhed giver colocation-datacentre virksomhederne den konnektivitet, robusthed, lave svartid og sikkerhed, der er nødvendig for at sikre, at medarbejderne stadig kan opnå den optimale ydeevne og produktivitet, som er nødvendig for at opretholde den forretningsmæssige fremdrift og levere fremragende brugeroplevelser til virksomhedens kunder. Uanset om medarbejderne pendler til kontoret eller arbejder virtuelt, gør datacentrene det muligt for virksomheder at imødekomme deres kunders øgede digitale behov.
 

Interxions perspektiv på forretningskontinuitet:

  •  "Virksomheder har tre grundpiller for de initiativer, de tager: Bedre kundeservice, reducerede omkostninger, færre risici.  Hjemmearbejde spiller en rolle i alle disse grundpiller og er blevet en de facto-standard i erhvervslivet.  Virksomheder, der på nuværende tidspunkt er sakket bagud, vil stå over for massive udfordringer i det nuværende miljø og kan potentielt miste kunder. Robustheden ved en ordentlig onlinestrategi for både kunder og medarbejdere er afgørende i dag - og i fremtiden"

          William Fenick, VP Enterprise, Interxion

 

  • "Under COVID-19-pandemien har vi set en stor stigning i efterspørgslen efter flere serviceydelser, lige fra videokonferencer til video on-demand/OTT til gaming. Det har skabt mere trafik i løbet af dagen fremfor de typiske top- og lavpunkter, som vi ellers normalt ser. Som leverandør af datacentre er det vores ansvar at være en fleksibel, responsiv og agil samarbejdspartner, der gør det muligt for vores kunder at skalere, så de kan imødekomme behovene – det gælder f.eks. levering af cross connects i datacenteret mellem vores kunders infrastruktur og netværk for at sikre ekstra kapacitet til hjemmearbejde, som vores kunder har brug for i disse udfordrende tider"

          - Bryan Hill, Director Platforms, Interxion.

 

  • “Colocation-faciliteter, og især de operatørneutrale, giver virksomhederne mulighed for at vælge mellem flere netværksoperatører, hvilket sikrer, at trafikken fra kritiske applikationer kan distribueres på tværs af flere forskellige netværksinfrastrukturer.  Det betyder, at en netværksfejl hos én operatør ikke påvirker slutbrugeroplevelsen

          Mike Hollands, Director Market Development & Strategy, Interxion.

 

  • "Efterhånden som virksomheder har migreret vigtige opgaver til cloud-løsninger, har de allerede håndteret de stigende krav til konnektivitet i det, der i bund og grund er blevet en stadigt mere distribueret infrastruktur. Men kombinationen af en arbejdsstyrke, der nu har brug for fjernadgang til services og den nye kultur, der gør det meget mere normalt at samarbejde hjemmefra via videostreamingtjenester samt den massive ændring hos forbrugere, der har brug for adgang til tjenester digitalt, har blotlagt hullerne i de underliggende infrastrukturer. For mange virksomheder giver det mulighed for at sætte fart på digitaliseringsindsatsen og for helt grundlæggende at genskabe deres infrastruktur, så den kan håndtere de aktuelle udfordringer og være bedre forberedt på fremtiden. Colocation-datacentre er en ideel platform at basere netværket på, da de netop tilbyder direkte adgang til hyperscalers cloud platforme, internet exchanges, netværksoperatører, ISV'er og serviceudbydere. Den samlede styrke ved de forbundne netværk består af elementer, som virksomhederne ikke ville være i stand til at opbygge på egen hånd, og de kan virkelig hjælpe dem med at håndtere deres udfordringer og fremtidssikre deres infrastruktur"

          - Jan-Pieter Nentwig, Director of Strategy Marketing, Enterprise Direct, Interxion.

 

Klik her for at få mere at vide om, hvordan colocating med Interxion kan sikre forretningskontinuitet.