NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

aws_mob_banner

AWS – kommer til et forbundet colocation datacenter nær dig

Interxion: A Digital Realty Company, har fået valideret sine datacentre på tværs af 11 europæiske markeder til implementering af AWS outposts. Det betyder, at Interxion' datacenter i København nu er AWS outposts ready.

Harm Joosse, Director Strategy & Business Development Cloud Platforms

AWS

I vores tidligere blogindlæg ”Maintaining data compliance in a hybrid IT architecture omtalte vi, hvordan opretholdelse af compliance i en hybrid IT-arkitektur, og udrulning af data hubs for AWS Outposts på PlatformDIGITAL® kan hjælpe med at løse udfordringer ved Data Gravity for globale virksomheder.

Mange virksomheder fortsætter deres rejse mod cloud-migration, og størstedelen følger en hybrid cloud-strategi (AWS: 71 % af virksomhederne vælger hybride implementeringer), da hybrid IT netop giver organisationer mulighed for at kombinere fordelene ved cloud og private datacentre.

Men når virksomheder indfører en hybrid IT-strategi – især i Europa, hvor datasuverænitet er en vigtig faktor – er de nødt til at vide, hvor deres data til enhver tid befinder sig, især i forbindelse med implementeringen af lovgivningsmæssige begrænsninger, herunder GDPR og databeskyttelsesinitiativer såsom GAIA-X.

Selvom implementeringen af AWS Outposts hjælper med at håndtere disse bekymringer vedrørende dataresidens samt problemer i forbindelse med latency og edge data-behandling, så lad os dykke lidt dybere ned i fordelene ved at implementere AWS Outposts i vores colocation faciliteter.

 

Den rigtige lokation til udrulning af AWS Outposts

De ændrede forretningskrav gælder også for den fysiske lokation, hvor AWS Outposts anvendes. Fra konventionelle virksomhedsopgaver til udvidelse af hostede SaaS-produkter til højt distribuerede løsninger såsom onlinespil, hvor latency til metromarkeder er afgørende, kan fuldt administrerede AWS-tjenester, der kører i Interxions colocation faciliteter, markant udvide den måde, virksomheder betragter cloud-løsninger på.

Uanset om det er racks med høj density, der kan håndtere meget højere computerkraft på mindre steder, tilgængeligheden af redundante, dedikerede forbindelser med høj båndbredde tilbage til AWS-regioner (med Direct Connect PoP'er colocated på de fleste af vores markeder), fysisk sikkerhed i datacenteret eller adgang til et omfattende fællesskab af teleoperatører og systemintegratorer, der tilbyder merværdiservices ud over vores infrastrukturtjenester, er colocation faciliteter bygget til at opfylde disse krav.

 

Konsekvenser af en delt AWS-ansvarsmodel for lokationsvalg

Med AWS Outposts bringer kunderne AWS cloud-tjenester til deres eget datacentermiljø, hvilket har en stor betydning for den delte AWS-ansvarsmodel, hvad angår sikkerhed. Den delte AWS-ansvarsmodel beskriver sikkerhedsroller og -ansvar mellem AWS og kunden. Som en del af denne model er AWS ansvarlig for sikkerheden i cloud-løsningen, mens kunderne ansvarlige for at attestere fysisk sikkerhed og adgangskontrol omkring AWS Outposts samt miljøkrav til deres valgte facilitet, da AWS Outposts udrulles uden for AWS' egne datacentre. Ved netop at benytte en fuldt administreret AWS-infrastruktur, cloud-tjenester samt sikre, validerede colocation datacentre, kan virksomheder fremskynde deres cloud-implementeringstiltag, samtidig med at de kan være sikre på, at overholdelsen af alle sikkerhedsregler opretholdes.

 

Interxion har valideret datacentre for AWS Outposts på 11 markeder i Europa

Interxion har allerede i samarbejde med AWS valideret sine faciliteter på tværs af 11 europæiske markeder for AWS Outposts, og der er flere på vej. Valideringen sikrer, at virksomhederne ikke behøver at bruge unødvendig tid på at bekymre sig om cloud-netværk eller drift og vedligeholdelse af datacentre i henhold til AWS' standarder. Det er det, vi gør dagligt.

Interxions kunder kan stole på, at vores faciliteter har adgang til redundant strøm og netværkskonnektivitet samt robust fysisk sikkerhed, racksupport og køling. Det eliminerer behovet for en arbejdspladsvurdering forud for installationen, hvilket betyder, at kunderne hurtigt og effektivt kan udrulle AWS Outposts på alle 11 lokationer i Europa og oprette forbindelse til et netværk af mere end 290 datacentre verden over via PlatformDIGITAL®, Digital Realtys globale infrastrukturløsning.

 

•    Download vores Data hub solution brief for Outposts

•    Ved sidste års Marketplace Live event, havde Rob Czarnecki, AWS Outposts Principle Product Manager en samtale med vores Senior Vice President, Platform Growth and Marketing, Tony Bishop. Her talte de om, hvordan AWS Outposts som del af en Data Hub kan drive udviklingen af næste generation af IT-løsninger for virksomheder – se deres samtale