Presse

Interxion afslutter yderligere en fase i udvidelsen af Zürich datacenter

ZÜRICH. INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), en førende europæisk udbyder af operatørneutral colocation og datacentertjenester, afslutter den anden af tre faser af udvidelsen af deres ZUR1 datacenter i Zürich-Glattbrugg, som reaktion på stigende kundeefterspørgsel. Den nye fase vil give ekstra 640 m² plads, hvilket øger den samlede kapacitet til over 4000 m² datacenterplads.

Datacentrets nye fase giver et energieffektivt, sikkert, standardbaseret miljø til kundernes udstyr, med frikøling, 2N UPS og N+1 backupgeneratorer, der giver op til 99,999 % oppetid. In-house tilslutningsmuligheder omfatter over 30 internet- og netværksoperatører samt SwissIX, den førende neutrale schweiziske internet exchange. Datacentret og dets operationelle systemer er blevet uafhængigt vurderet og akkrediteret i henhold til ISO 27001 og BS25999 standarder for  informationssikkerhed og virksomhedskontinuitet. ZUR1 komplimenterer også FINMA-RS 08/7 (Swiss Financial Markets Authority) direktiv.   

"Gennem udvidelsen er vi i en position, hvor vi kan supportere de mest avancerede og strømintensive applikationer, hvilket giver vores kunder en stor tiltro til, at deres infrastruktur er både 'state-of-the-art' og målbar," fortæller Eddy Van den Broeck, administrerende direktør, Interxion Schweiz.

"Vi tilbyder nu op til 2,5kVA pr. kvadratmeter, hvilket betyder at høj strømforsyning og kapacitet koncentreres på den mindst mulige plads."

"Interxions udvidede datacenter er en værdifuld del af den infrastruktur, der gør Zürich til et vigtigt europæisk internet- og datatrafikalt knudepunkt," forklarer Thomas Wagner, administrerende direktør hos WAGNER AG (www.wagner.ch), en førende schweizisk IT-outsourcer, og en af de første kunder hos Interxion, der installerede udstyr i datacentrets nye fase. "Interxions Zürich datacenter er det eneste datacenter, der lever op til vores stringente krav i form af strømforsyning og kølekapacitet og datacentrets førende teknologi sikrer, at vi kan imødekomme vores kunders efterspørgsler."

Pressekontakt
Per Henriksen
Kommunikationsrådgiver
Frontal
Tlf.: 33 31 00 12 eller 22 14 00 12
E-mail: per@frontal.dk