Presse

Interxion lancerer forbedret version af cloud-baseret backup-løsning

  • Kompatibelt med de nyeste kommercielle, private og hybride cloud-løsninger
  • Mulighed for lokal backup øger fleksibiliteten og sænker omkostningerne
  • Ny FIPS-certificeret kryptering møder de højeste internationale sikkerhedsstandarder

København. INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), en førende europæisk udbyder af operatørneutral colocation og datacentertjenester, lancerer en forbedret version af sin cloud-baserede backup service, Secure Data Service (SDS). Den giver flere fordele for virksomheder, i alle størrelser, der er på udkig efter hurtig, agentfri, pay-as-you-go backup til deres forretningskritiske applikationer. 

SDS er baseret på den nyeste version af Asigras, agentfri cloud-baserede backup, der anvendes af flere end 250.000 websider globalt og bruges af førende udbydere, herunder CDW, HP og Verizon.

Den nye version af SDS kan bruges til kommercielle, private og hybride cloud-løsninger, og spiller nu sammen med virtualiserede miljøer som Hyper-V, VMware og XenServer, og giver ved hjælp af den seneste version af den agentfrie API forbedret ydeevne og anvendelighed. SDS tilbydes nu med lokal backup mulighed, så kunder kan prioritere deres backup af data efter vigtighed og dermed sænke omkostningerne. Og den tilbydes med en række krypteringsmuligheder for data med FIPS 140-2 sikkerhedscertificering, en uafhængig vurderet standard, der er anerkendt af myndigheder på internationalt plan, herunder af det amerikanske Forsvarsministerium. 

"Vores nye SDS-løsning er førende på flere områder og appellerer til nye brugere fra mellemstore virksomheder og til store internationale og offentlige virksomheder," forklarer Kevin Dean, Interxion CMO. "SDS tilbyder en komplet service til kommercielle, private og hybride cloud-miljøer, der servicerer virksomhedskunder tiltrukket af Interxions omfattende cloud pakkeløsning. Lokal backup gør det muligt for mindre virksomheder at skræddersy deres backup løsning, så den bliver tilpasset deres behov, og løsningens FIPS certificering giver en den nødvendige sikkerhed for den finansielle sektor og de mest sikkerhedsbevidste offentlige virksomheder."

Om SDS

Interxion SDS er en ideel backup løsning for alle typer virksomheder, der uanset størrelse og tekniske krav, kan få en sikker og hurtig backup samt administrere og reetablere deres forretningskritiske data fra backup løsningen placeret i Interxions sikre datacentre. Ideelt til virksomheder med flere lokationer og mobile enheder, med brug af agentfri teknologi, der er nem at installere og betjene samt kræver et minimum af båndbredde. Den indeholder sikker og FIPS-certificeret kryptering og samt proces til sikker destruktion af data, kræver ingen investeringer og faktureres baseret på mængden af data, der lagres efter komprimering og avanceret deduplikering, der bruger den nyeste software til cloud-løsninger.  

For at læse mere om Interxions Secure Data Service besøg http://www.interxion.com/Services/Managed-Services/Secure-Data-Service/ eller e-mail info@interxion.com 

Pressekontakt
Per Henriksen
Kommunikationsrådgiver
Frontal
Tlf.: 33 31 00 12 eller 22 14 00 12
E-mail: per@frontal.dk