Presse

Interxion udvider og opgraderer Düsseldorf datacenter

  • Datacentret er blevet 500 netto m² større
  • Strømforsyning og kølekapacitet er opgraderet
  • Samlet investering på 10 millioner euro

DÜSSELDORF. INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), en førende europæisk udbyder af operatørneutral colocation og datacentertjenester, udvider og opgraderer sit Düsseldorf datacenter. Udvidelsen på 500 m² færdiggøres i foråret, og vil sætte Interxion i stand til møde stigende efterspørgsel på colocationplads og tjenester, især fra kunder inden for digitale medier, netværksoperatører og store virksomheder. Sideløbende med udvidelsen opgraderes strømforsyningen til i alt 20 MVA sammen med en tilsvarende opgradering af transformere og kølekapacitet, hvilket bringer de samlede investeringer op på 10 millioner euro.

Strømforsyning og transformerkapacitet er øget med 3.200 kW, hvilket skal bruges til kunder, der driver cloud-løsninger og virtualiserede servere, der med deres høje kapacitet og ydeevne samtidigt kræver meget strøm for at kunne udnytte deres datacenterløsning optimalt. Kølekapaciteten er øget med 2.000 kW og to supplerende backupgeneratorer bliver installeret sammen med tilsvarende udvidelse af UPS forsyningen i en 2N-konfiguration. 

Arbejdet med udvidelse og opgraderinger er startet og forventes afsluttet i andet kvartal af 2011. Når arbejdet er færdigt, vil kunderne samtidigt få fordel af forbedrede systemer til strømovervågning og bygningskontrol.

"Det er i høj grad vores mest teknisk krævende kunder, som har fået sat gang i denne udvidelse, og det udfordrer os, så udbygningen sikrer vores markedsførende leverancer af redundans, sikkerhed og strømintensitet til kommende og eksisterende kunder," forklarer Peter Knapp, adm. direktør, Interxion Tyskland. "Adgang til over 50 operatører samt ECIX Internet Exchange i kombination med markedets bedste specifikationer på strøm og køling, gør vores Düsseldorf datacenter ideelt for kundeapplikationer der spredes mere og mere med cloud-løsninger og øget mobilitet og internationalisering."

Pressekontakt
Per Henriksen
Kommunikationsrådgiver
Frontal
Tlf.: 33 31 00 12 eller 22 14 00 12
E-mail: per@frontal.dk