NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion annoncerer succesfuldt salg af udbudte aktier

Interxion annoncerer succesfuldt salg af udbudte aktier

2 marts 2011

INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), en førende europæisk udbyder af operatørneutral colocation og datacentertjenester, har succesfuldt afsluttet udbud af 23.431.539 ordinære aktier til 13.00$ pr. aktie. Interxion udbød 16.250.000 ordinære aktier og aktionærer udbød 7.181.539 ordinære aktier.

Handlen med Interxion aktier på New York Stock Exchange begyndte den 28. januar 2011.

Interxion er en førende udbyder af operatørneutral colocation og datacentertjenester i Europa med over 1.100 kunder i 28 datacentre fordelt på 11 europæiske lande. Interxions datacentre er centrale udvekslingspunkter for internet og datatrafik for koncerner, finansielle virksomheder, medie og indholdsdistribution og virksomheder, der tilbyder it og cloud-tjenester.

Denne pressemeddelelse skal ikke ses som et tilbud om salg eller invitation til at købe aktier.

"This press release shall not constitute an offer to sell or a solicitation of an offer to buy any securities, nor shall there be any such offer or solicitation or any sale of securities in any state or jurisdiction in which such an offer, solicitation or sale would be unlawful prior to registration or qualification under the securities laws of any such state or jurisdiction."

For yderligere information

Venligst kontakt vores investor relations bureau, Financial Dynamics på Interxion@fd.com eller ring til:

James Melville-Ross/Edward Bridges/Haya Herbert-Burns
Tlf.: +44 (0)20 7831 3113