Presse

Interxion Schweiz lancerer CO2 balancering med myclimate

  • 'CO2 neutral' certificering til alle kunder
  • CO2 balance gennem støtte til en lang række klimaprojekter

INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), der er en førende europæisk leverandør af operatørneutrale colocationtjenester, er i dag blevet det første datacenter, som har lanceret et omfattende samarbejde omkring CO2 kompensation med myclimate, der er en schweizisk non-profit organisation.

Det nye program giver Interxion kunder i Schweiz adgang til 100 % CO2 neutrale colocation tjenester, gennem CO2 balancerende projekter i Europa og i udviklingslande. Alle Interxion kunder modtager et "klima-neutralt" certifikat fra myclimate, som de kan bruge til markedsføring af deres infrastrukturløsninger og til klima-regnskaber.

Interxions og myclimates beregninger for CO2 udledning er ganske omfattende. Al CO2 i forbindelse med udvikling, produktion, vedligehold og drift af datacentertjenester bliver realistisk vurderet og beregnet. Først når man kan dokumentere realistiske beregninger, kan man opnå sin certificering.

Non-profit organisationen myclimate har sit udspring i Schweiz, og er blandt de førende i verden inden for frivillige CO2 modregningsprojekter af høj kvalitet. Projekterne overholder de strengeste internationale kvalitetsstandarder som CDM og Gold Standards, der bruges til beregning af CO2 værdier.

Udover at reducere mængden af CO2, så bidrager disse projekter også til væsentlig udvikling for lokalbefolkningen. myclimate gennemfører også CO2 revisioner og vurderinger samt øger opmærksomheden på klimatiske ændringer og mulige forbedringsprojekter gennem uddannelsesprogrammer. Kunder og partnere til myclimate inkluderer Unilever, SEAT Switzerland, Bosch, Virgin Atlantic, SWISS og Lufthansa.

"Vi velkommer Interxions initiativer for, at minimere den miljømæssige påvirkning og sponsere CO2 forbedrende projekter," udtaler CEO, René Estermann, myclimate. "Det er helt essentielt for miljøsagen, at virksomheder som Interxion, samt deres kunder, går forrest som et eksempel på ansvarlighed, gennem initiativer til at modvirke deres miljømæssige belastning ved drift af ICT infrastruktur".

Som en del af dette initiativ, så modsvarer Interxion hele sin CO2 belastning gennem projekter i Schweiz og andre lande. For eksempel fremstilles elektriciteten af biomasse, vandkraftværker bliver restaureret og får forbedret deres energieffektivitet og solkøkkener distribueres.

"Vores samarbejde med myclimate handler ikke kun om at kunne levere et "CO2 neutralt" certifikat til vores kunder. For os handler det i høj grad om den kvalitet, som myclimate lægger i projekter, og som betød, at vi valgte at indgå samarbejde med netop dem," fortæller adm. dir. Eddy Van den Broeck, Interxion Switzerland. "myclimate udvikler og støtter projekter, der har en direkte effekt på reduktionen af CO2, og som dermed direkte medvirker til at forbedre vores fælles miljø".

"Dette er vigtigt skridt i vores rejse mod bæredygtige datacentre", fortæller SVP, Peter Cladingbowl, Interxion". Interxion går langt for at minimere vores påvirkning af miljøet gennem energioptimeret datacenterdesign og drift, og vi tilbyder vores kunder grøn strøm, hvor det er muligt. Denne nye aftale med myclimate modsvarer de sidste rester af vores CO2 produktion, og vil give en positiv påvirkning på miljøet i Europa og i udviklingslande, samtidigt med at aftalen vil tiltrække mere miljøbevidste kunder til vores tjenester".

Om myclimate
Den Schweiziske non-profit organisation, myclimate, er globalt førende inden for frivillige CO2 programmer. Organisationen investerer i væsentlige klimaforbedringsprojekter i udviklings- og vækstlande, herunder også New Zealand og Schweiz. Klimaprojekterne overholder de højeste standarder gennem såvel påviselige CO2 reduktioner som gennem bæredygtige udviklingsprojekter. myclimate, som er startet i Schweiz, arbejder også på at fremme dialogen omkring klimabeskyttelse i en række projekter som; udstillinger i det schweiziske transport museum i Lucern, skoleprojekter, panel diskussioner og andre aktiviteter der øger offentlighedens fokus på klimaforandringer. For yderligere information om myclimate besøg venligst: http://www.myclimate.org/


Om Interxion
Interxion er en førende leverandør af operatørneutral colocation- og datacentertjenester med over 1100 kunder i 28 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af 350 internet- og netværksoperatører samt 18 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser. For yderligere information, besøg venligst http://www.interxion.dk/.

Pressekontakt:
Ali Moinuddin, Marketing Director
Interxion Ltd.
+44 207 375 7038
alim@interxion.com


Cornelia Arioli, Marketing Manager,
Interxion (Schweiz) AG
+41 44 562 30 00
corneliaa@interxion.com