Presse

Cable&Wireless Worldwide udvider netværket i Interxions datacentre

Frankfurt 10. juni 2011 - INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), der er en førende udbyder af operatørneutral colocation og datacentertjenester annoncerer følgende.

Cable&Wireless Worldwide, der er en af verdens førende leverandører af kritiske netværksløsninger, udvider sit samarbejde med Interxion. Cable&Wireless Worldwide driver egne netværksknudepunkter (POP, Points of Presence) i Interxions datacentre i tillæg til løsninger i egne bygninger for at sikre robustheden for kommende europæiske netværksløsninger.

Cable&Wireless Worldwides verdensomspændende multi-service platform, kører på dette fremtidstilpassede netværk, som er specielt designet til multinationale virksomheder med europæiske afdelinger, som kræver applikationer for IP-telefoni, virtuelle netværksløsninger, drift af IT-sikkerhedsløsninger, videokonference og håndtering af infrastrukturens ydeevne. Platformen kan også bruges af medier og finansielle organisationer, som har god brug for den store robusthed, høje båndbredde og hurtige netværk i deres forretningsmodeller.

For at levere tilstrækkelig robusthed og redundans til kundernes løsninger, så bruger Cable&Wireless Worldwide Interxions datacentre sideløbende med egne bygninger i leverancen af deres sikre og højtydende løsninger med lave svartider og colocation med højtydende infrastruktur til energikrævende løsninger. I tillæg hertil leverer Interxions datacentre adgang til 20 internet exchanges, som tilsammen repræsenterer den største koncentration og udveksling af indholdstjenester i Europa. For kunder, som ønsker flere lokationer, kan Interxion tilbyde en kontrakt og enslydende vilkår på tværs af Europa, understøttet af ét samlet kontaktpunkt i Interxions European Customer Service Centre som hjælper kunderne på en række sprog.

"Sammenhæng mellem IT-baserede applikationer er vores kerneforretning. Det tillader vores kunder på globalt plan at forbinde deres ansatte med alle afdelinger, så samarbejdet kan fungere effektivt. Med vores multi-service platform kan vores kunder konsolidere deres tele- og dataløsninger samtidigt med, at de reducerer omkostningerne gennem central styring og administration af nye applikationer og tjenester. Interxion opfylder vores behov med deres paneuropæiske tilstedeværelse, høje ydeevne, robusthed i løsninger og deres infrastruktur som forbinder deres datacentre til mange operatører," forklarer Nic Cantuniar, chef for carrier tjenester i EMEA hos Cable&Wireless Worldwide.

"Streaming af applikationer med lave svartider og høj båndbredde kræver ikke kun et robust datacenter infrastruktur, men også direkte forbindelser til relevante operatørers netværk og internet exchanges. Vores skalérbare datacentre giver kunder som Cable&Wireless Worldwide mulighed for at levere den kapacitet og fleksibilitet som kræves for at levere fremragende og energieffektive IT-infrastrukturløsninger og til løbende at udvide deres infrastrukturplatform på tværs af Europa," udtaler Peter Knapp, administrerende direktør for Interxion i Tyskland.

Yderligere information:
Om Interxion
Interxion er en førende leverandør af operatørneutral colocation- og datacentertjenester med over 1200 kunder i 28 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af 350 internet- og netværksoperatører samt 20 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk.

Om Cable&Wireless Worldwide
Cable&Wireless Worldwide is a leading global telecoms company providing a wide range of high-quality managed voice, data, hosting and IP-based services and applications to large multinational companies, governments, carrier customers and resellers across the UK, Asia Pacific, India, Middle East & Africa, Continental Europe and North America. Established in the 1860s, Cable&Wireless Worldwide helps more than 6,000 organisations deliver their goals. The Group's vision is to be the first choice for mission critical communications.

Reaching 20,500km in length, Cable&Wireless Worldwide owns the UK's largest fibre network dedicated to business users of telecoms, and provides ubiquitous nationwide access through a combination of fibre, digital, microwave, radio and leased circuits. The network has presence in over 400 towns and cities in the UK, with more than 850 unbundled exchanges covering 55% of the population.

Internationally, Cable&Wireless Worldwide's global next-generation network (NGN) stretches to more than 500,000km, including interests in 69 global cable systems, enabling connectivity to 153 countries. The Group's IP-based Multi-Service Platform operates across the NGN, offering a single environment on which voice and data applications can be converged to drive business efficiencies. Cable&Wireless Worldwide's network is uniquely designed with inbuilt resilience.

With more than 6,200 colleagues globally, Cable&Wireless Worldwide is committed to delivering exceptional customer service and developing long term partnerships with its customers. 

To find out more, please visit http://www.cw.com/.

Press Enquiries:
Interxion Deutschland GmbH, Volker Ludwig, Hanauer Landstraße 298, 60314 Frankfurt,
Tel.: +49 69 40 147-142, Fax: +49 69 40 147-159, E‑mail: volkerl@interxion.com

Fink & Fuchs Public Relations AG, Jan Krüger, Berliner Straße 164, 65205 Wiesbaden,
Tel.: +49 611 74 131-937, Fax: +49 611 74 131-22, E-mail: jan.krueger@ffpr.de

Cable&Wireless Worldwide, 76 Hammersmith Road, Hammersmith, London, W14 8UD
Tel.: +44 (0) 7822 804 975, E‑mail: liv.nixon@cw.com