Presse

Interxion kåret af BroadGroup som årets Colocation Provider

LONDON - Interxion, der er en førende europæisk leverandør af operatørneutral colocation, er blevet anerkendt som årets Colocation Provider 2011 af det førende datacenterrådgivningsfirma, BroadGroup, på deres årlige 'Data Centres in Europe Awards'.

Priserne fra 'Data Centres in Europe Awards' bliver betragtet som nogle af de mest prestigefyldte inden for branchen, og de bliver tildelt af uafhængigt panel af internationalt erkendte branchefolk. Ved tildelingen af bedste colocation-operatør-prisen, lægger dommerne stor vægt på de unikke løsninger som operatøren tilbyder sine kunder, og de tjenester som udbyderen udvikler til at dække markedets behov. 

Interxion blev især anerkendt for den store geografiske dækning, tilslutningsmuligheder til operatører og de professionelle netværk som de havde opbygget omkring deres colocation-tjenester. Interxion tilbyder sine over 1200 kunder den bedste dækning i Europa med 28 datacentre i 13 af Europas førende erhvervs- og forbrugerknudepunkter fordelt på 11 lande. Med over 350 carriers, 2000 internetudbydere, 20 internet exchanges og alle førende CDNs, blev mulighederne for forbindelser hos Interxions vurderet til at være enestående i Europa.

Især virksomhedens indsats for at fremme specifikke fællesskaber mellem kunderne, skilte Interxion ud fra konkurrenterne. Ved at tilbyde mere end blot colocation, flyttede Interxion kunderne på en ny måde inden for finansielle tjenester, digitale medier og cloud-løsninger. Her kan kunderne i fællesskab drage fordel af fælles infrastruktur, udvikle nye relationer og give adgang til et marked, hvor leverandører mere effektivt kan udvikle, igangsætte og administrere nye tjenester og applikationer.

Kevin Dean, Chief Marketing Officer hos Interxion, kommenterede, "Vi er glade for at være blevet kåret ved dette års 'Data Centres in Europe Awards', også fordi konkurrence var speciel hård i år. Vores dækning, tilslutningsmuligheder og arbejde for netværk mellem kunder er udviklet for at skabe større værdi til kunderne, og for bedre at kunne støtte deres forretningsmæssige mål inden for datacentret. Det er fantastisk, at denne innovative tilgang er blevet anerkendt af branchen."