Presse

Interxion og CoreSite etablerer transatlantisk datacenteralliance for cloud computing

København, den 9. june 2011 - INTERXION HOLDING NV, (NYSE: INXN), der er en førende udbyder af operatørneutral colocation og datacentertjenester annoncerer følgende.

Interxion indleder datacenteralliance med CoreSite (NYSE: COR), der er en amerikansk leverandør af højtydende datacentertjenester kombineret med talrige netværksløsninger. Alliancen henvender sig til virksomheder og service
providers, der ønsker at drive cloud-tjenester i såvel USA som Europa. Med alliancen minskes risici og udfordringer med at vælge af datacenterudbydere i Europa og USA, da Interxion og CoreSite leverer samme processer og sammenlignelige datacentretjenester samt netværks- og peeringsløsninger optimeret for Cloud.

Det førende kommunikations- og teknologianalysefirma, 451 Group, forventer at cloud-computing industrien, inkl. SaaS, vil vokse med 24 % år for år og nå en omsætning på 85,3 Mia kr. ($16,7) i år 2013. CoreSite og Interxion adresserer dette cloud-marked med ca. 180.000 m2 datacentre i nøglemarkeder som Amsterdam, London, Paris, Frankfurt, Dublin, Zurich, Silicon Valley, Los Angeles, New York og Northern Virginia, i tillæg til andre europæiske og nordamerikanske lokationer.  Begge virksomheder tilbyder sammenlignelige datacenterdesigns optimeret for cloud med blandt andet operatør-neutralt miljø, talrige netværksudbydere til colocationkunder, rigeligt med strøm, oppetid på mere end 99,999 % samt fordele gennem høj sikkerhed og energieffektive løsninger.

Ekstra synergier inkluderer virksomhedernes cloud-programmer; Interxions Cloud Hub og CoreSites CloudCommunity. Cloudprogrammerne giver en håndsrækning til udbydere af cloud-infrastruktur (IaaS), -platforme (PaaS) og -software (SaaS) såvel som system-integratorer og netværksudbydere. Begge virksomheder tilbyder også testlaboratorier for cloud-løsninger og testcentre til demo-versioner såvel som løsninger til virksomheder som tester egne cloudløsninger i udvalgte
datacentre.

Alliancen giver også mulighed for, at virksomheder kan gå efter det hurtigt voksende marked for digitale medier og  indholdsleverandører, som kræver høj oppetid og velforbundne datacentre for effektiv samling, styring og distribution af live-tv og andet streamet indhold. Virksomhederne giver direkte adgang til en række relevante operatører, herunder også Tier 1 og Tier 2 netværksudbydere, internetudbydere, europæiske internet exchanges og førende CDNs Content Distribution Networks. 

"I takt med at markedet for cloud-tjenester vokser, så bliver virksomheder som Interxion og CoreSite repræsentanter for en ideal vej til de store koncentrationer af kunder på begge sider af Atlanten. Kunder med base i US kan nu uden vanskeligheder komme til Europa og udvide deres forbindelser og tilstedeværelse på tværs af regionen," udtaler David Ruberg, CEO for Interxion.

"CoreSite fastholder sit fokus på cloud computing, og på at hjælpe til international udvikling og udnytte de chancer for indtjening som dette marked repræsenterer," forklarer Thomas M. Ray, CoreSite adm. dir og CEO. "Alliancen med Interxion sikrer en stærk international udvidelse for CoreSites og Interxions cloud kunder via en effektiv proces for udvidelsen af vores tilstedeværelse." 

Yderligere information:

Om Interxion
Interxion er en førende leverandør af operatørneutral colocation- og datacentertjenester med over 1200 kunder i 28 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af 350 internet- og netværksoperatører samt 20 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser. 

Interxion Investor Relations Contact
Jim Huseby
Investor Relations
+1-813-644-9399

Interxion Media Contact
Ali Moinuddin, Marketing Director
+44 207 375 7038
alim@interxion.com

Om CoreSite
CoreSite Realty Corporation (NYSE: COR) delivers powerful, network-rich data centers that optimize, secure and interconnect the mission-critical IT assets of the world's top organizations. 600+ customers, including Global 1000 enterprises, cloud providers, financial firms, and government agencies, choose CoreSite for reliability, service and expertise in delivering customized, flexible data center solutions. CoreSite offers private data centers and suites, cage-to-cabinet colocation, and interconnection services, such as Any2, CoreSite's Internet exchange. The company's portfolio comprises more than two million square feet, including space held for redevelopment and development, and provides access to over 200+ network service providers via 11 data centers in seven key U.S. economic centers. For more  information please visit www.coresite.com.

CoreSite Investor Relations Contact
Investor Relations
+1 303.222.7276
mailto:InvesterRelations@CoreSite.com

CoreSite Media Contact
Mark Jobson, Marketing Director
+1 303.405.1004
Mark.Jobson@CoreSite.com

CoreSite Forward Looking Statements
This press release may contain forward-looking statements within the meaning of the federal securities laws. Forward-looking statements relate to expectations, beliefs, projections, future plans and strategies, anticipated events or trends and similar expressions concerning matters that are not historical facts. In some cases, you can identify forward-looking statements by the use of forward-looking terminology such as "believes," "expects," "may," "will," "should," "seeks," "approximately," "intends," "plans," "pro forma," "estimates" or "anticipates" or the negative of these words and phrases or similar words or phrases that are predictions of or indicate future events or trends and that do not relate solely to historical matters. Forward-looking statements involve known and unknown risks, uncertainties, assumptions and
contingencies, many of which are beyond the Company's control, that may cause actual results to differ significantly from those expressed in any forward-looking statement. These risks include, without limitation: the timely completion of planed construction, geographic concentration of the Company's data centers in certain markets and any adverse developments in local economic conditions or the demand for data center space in these markets; fluctuations in interest rates and increased operating costs; difficulties in identifying properties to acquire and completing acquisitions; significant industry
competition; the Company's failure to obtain necessary outside financing; the Company's failure to qualify or  maintain
our status as a REIT; financial market fluctuations; changes in real estate and zoning laws and increases in real property tax rates; and other factors affecting the real estate industry generally. All forward-looking statements reflect the
Company's good faith beliefs, assumptions and expectations, but they are not guarantees of future performance. Furthermore, the Company disclaims any obligation to publicly update or revise any forward-looking statement to
reflect changes in underlying assumptions or factors, of new information, data or methods, future events or other changes. For a further discussion of these and other factors that could cause the Company's future results to differ
materially from any forward-looking statements, see the section entitled "Risk Factors" in the Company's Annual Report on Form 10-K for the year ended December 31, 2011, and other risks described in documents subsequently filed by
the Company from time to time with the Securities and Exchange Commission.