Presse

Interxion vinder grøn datacenterpris på BroadGroups Data Centre Awards 2012

Interxion hædres for sin førende europæiske rolle i udvikling af energieffektive datacentre baseret på energi fra vedvarende energikilder. Prisen kommer kort efter Interxion vandt prisen som årets grønne It-operatør.

KØBENHAVN 14. juni 2012INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), der er en førende europæisk leverandør af carrier-neutrale colocation datacentre tjenester, annoncerer følgende:

BroadGroup, et internationalt førende konsulentfirma afholdt i går for femte gang deres europæiske prisuddeling for datacenter industrien, BroadGroups Data Centre Awards, hvor dommerpanelet består af fremtrædende repræsentanter fra rådgivende virksomheder, leverandører og kunder i datacenter industrien.

Den europæiske pris anerkender Interxions arbejde for mere energieffektive og miljøvenlige datacentre, hvilket har meget stor betydning for i arbejdet mod et bæredygtigt it-miljø. Prisen tildeles Interxion for arbejdet med at bringe, at deres 29 datacentre i 11 europæiske lande er på forkant, når det gælder strømbesparende løsninger og Power Usage Effectiveness (PUE).

Interxion er meget engageret i brugen af vedvarende energi til datacenterdrift og siden januar 2012 er over halvdelen af strømforbruget i Interxions datacentre kommet fra vedvarende energikilder som f.eks. sol, vind eller vandkraft. På nuværende tidspunkt er Interxions datacentre i London, Zürich, København, Sverige, Amsterdam, Hilversum, Madrid, Frankfurt am Main og Belgien således 100 % drevet af energi fra vedvarende energikilder.

"Prisen betyder ekstra meget for os, da BroadGroup og dommerpanelet består af uafhængige branchefolk. Vores forpligtelse til at øge energieffektiviteten og reducere vores CO2 aftryk er vigtigere end nogensinde, og det er noget som et stigende antal af vores kunder lægger vægt på. Vi sætter en ære i vores lederskab, og vores bestræbelser for at sætte den grønne dagsorden for den europæiske datacenterindustri." fortæller Peder Bank, adm. Direktør i Interxion Danmark

For yderligere information:
Peder Bank, Adm. Dir., Interxion Denmark - tlf. 4482 2305/ 2944 2945

Om Interxion:
Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af operatørneutral colocation- og datacentertjenester med over 1200 kunder i 29 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af 400 internet- og netværksoperatører samt 18 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser.

Søg på Interxion: