Presse

20 procent vil følge sommerens sportsbegivenheder fra nye medier

Hver femte englænder, der følger OL eller en af sommerens andre store sportsbegivenheder, vil gøre det via internettet, viser ny undersøgelse fra Interxion.

KØBENHAVN 17. juli 2012INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), der er en førende europæisk leverandør af operatør-neutrale datacentre tjenester, annoncerer følgende: OL nærmer sig, og hver femte englænder, der ser sport, vil følge årets vigtigste sportsbegivenhed på internettet. Det viser en ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af Interxion, der er en førende udbyder af operatør og cloud-neutrale datacentre i Skandinavien og Europa.

Forbrugerne har til dette OL endnu flere medievalg for hvordan de ønsker at følge OL i år end tilfældet var ved OL i Beijing i 2008. Størstedelen vil dog fortsætte med at følge sportsbegivenhed fra sofaen (65 procent) eller fra storskærme i byen (10 procent), men næsten 20 procent vælger at følge begivenheden via de nye medier. Her bliver flere medier taget i brug, da 9 procent følger med fra en hjemmecomputer, 7 procent fra en bærbar computer og 3 procent benytter en tablet.

Forbrugerne stiller større krav til teknologi end i de foregående OL, hvilket betyder nye udfordringer for Londons digitale infrastruktur. For de respondenter, der vil følge begivenheden online, har 21 procent svaret, at det vigtigste er, at forbindelsen er stabil, 19 procent prioriterer lyd-og billedkvalitet, mens 15 procent siger, at opkoblingshastigheder er det vigtigste.

Londons datacentre spiller en central rolle for at sikre, at forbrugernes appetit for mediedækning bliver opfyldt under OL. Med de laveste latency niveau samt redundans og modstandskraft til at understøtte levende og real-time services, er et stigende antal digitale medieorganisationer begyndt at henvende sig til udbydere af datecentre for at sikre, at indholdet leveres i bedste kvalitet til tiden.

Således forudser man i England, at sportsoptagelserne, alene fra BBC, streamet til computere på tværs af Storbritannien, vil generere en terabit (1 billion bit) pr sekund af trafikken i myldretiden - svarende til at 1.500 personer downloader en DVD-film i normal spillelængde hvert minut.

Peder Bank, der er Managing Director for Interxion i Sverige og Danmark, fortæller: "Som en af Europas førende udbydere af datacentre, er Interxion stolte over at spille en væsentlig rolle i at sikre, at de betydelige mængder af indhold leveres over internettet ved globale sportsbegivenheder. Det er klart, at vi ved dette OL ser betydeligt større mængder af indhold streamet til internettet end nogensinde før, da online medierne er ved at blive et reelt alternativ til at sidde foran fjernsynet".

Undersøgelsen blev gennemført af analysefirmaet YouGov Zapera. 2151 interviews blev gennemført online fra den 19-21. marts 2012. Undersøgelsen er repræsentativ for den engelske befolkning over 18 år.
For yderligere information:

Peder Bank, Managing Director,

Interxion Denmark:
Tlf. 4482 2305/ 2944 2945

Om Interxion:

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af operatørneutral colocation- og datacentertjenester med over 1200 kunder i 29 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af 400 internet- og netværksoperatører samt 18 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser.