NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion udvider sine datacentre i Amsterdam og Zürich

4 oktober 2012

AMSTERDAM, den 4. oktober 2012 - Interxion Holding NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af operatørneutrale datacenterservices, annoncerede i dag, at de eksisterende datacentre i Amsterdam og Zürich skal udvides, som en reaktion på stigende efterspørgsel fra kunderne.
Interxion vil udvide sine faciliteter i nærheden af Amsterdam ("AMS 5,4") og i Zürich ("Zur 1,3"):

  • AMS 5,4 vil tilføje 1.000 kvadratmeter fuldtudstyret datacenterplads og vil stille yderligere 2 MW strøm til rådighed for kunderne. Kapitaludgifterne til denne udvidelse forventes at udgøre omkring € 12 mio. AMS 5,4 forventes at åbne inden udgangen af 4. kvartal 2012.
  • Zur 1,3 vil tilføje 600 kvadratmeter fuldtudstyret dataplads og vil få adgang eksisterende kundemagt. De kapitaludgifter til denne udvidelse forventes at udgøre omkring € 4 mio. ZUR 1,3 forventes at åbne inden udgangen af 4. kvartal 2012.


"Interxions strategi omkring gradvis udvidelse af kapaciteten er designet til at imødekomme kundernes krav, mens vi samtidigt opretholder agilitet under skiftende markedsforhold og udnytter kapitalinvesteringer mest effektivt," udtaler David Ruberg, Interxions Chief Executive Officer. "På hvert af disse markeder, ser vi fortsat en stærk efterspørgsel primært drevet af vores segmentopdelte communities baseret på fælles interesser”
Alle Interxions tidligere udmeldinger om datacentreudvidelser forløber også planmæssigt:

  • LON 2 (London): 900 kvadratmeter blev åbnet i 3. kvartal 2012 og de resterende 700 kvadratmeter er planlagt til at åbne i slutningen af 4. kvartal 2012.
  • PAR 7 (Paris): 1.500 kvadratmeter blev åbnet i 3. kvartal 2012 og de resterende 2.500 kvadratmeter er planlagt til at åbne ved udgangen af 1. kvartal 2013.
  • AMS 6 (Amsterdam): 1.700 kvadratmeter blev åbnet i slutningen af 3. kvartal 2012. Den resterende del af anlægget er planlagt til at åbne i slutningen af 4. kvartal 2012.
  • MAD 2 (Madrid): 800 kvadratmeter er planlagt til at åbne ved udgangen af 1. kvartal 2013.Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende udbyder af carrier-neutrale colocation datacenter-tjenester i Europa, der tjener over 1.200 kunder gennem 32 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacentre tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 400 internet-og netværksoperatører samt 18 europæiske internet exchanges i sit europæiske fodaftryk, har Interxion skabt content clouds og konnektivitetsmuligheder i hub, der fremmer vækst for kunder med fælles interesser. For mere information, besøg venligst www.interxion.com.

Fremadrettede udsagn

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, der involverer risici og usikkerheder. De faktiske resultater kan afvige væsentligt fra forventninger, der diskuteres i sådanne fremadrettede udsagn. Faktorer, der kan forårsage sådanne forskelle, omfatter, men er ikke begrænset til, at det er vanskeligt at reducere driftsomkostningerne på kort sigt, manglende evne til at udnytte kapaciteten af nyligt planlagte datacentre og datacentreudvidelser, betydelig konkurrence, omkostninger og levering af elektrisk strøm, overkapacitet for datacenterindustrien, ydeevne under service level agreements og andre risici beskrevet fra tid til anden i Interxions arkiver med Securities and Exchange Commission. Interxion påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere den fremadrettede information i denne pressemeddelelse.

Kontakt information

Investor Relations:
Jim Huseby, +1-813-644-9399
VP - Investor Relations
IR@interxion.com