Presse

Interxions kunder tilbydes nu direkte og sikre linjer til Amazon cloud-tjenester

LONDON - 13 December 2012 - Interxion Holding NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af operatørneutrale datacentertjenester meddeler, at det nu er muligt at tilslutte sig til AWS Direct Connect fra Interxions 32 datacentre i 11 lande i Europa via et partnerskab med Level 3 og Amazon Web Services (AWS).

AWS Direct Connect giver kunderne mulighed for at etablere en privat forbindelse mellem AWS cloud platform og deres eksisterende dedikerede it-infrastruktur, der kan reducere nettoomkostninger, øge bredbåndskapaciteten, og give en mere stabil netværksoplevelse end med Internet-baserede forbindelser. Denne service er særlig attraktiv for kunder, der bruger store datasæt og real time nyhedsfeeds eller har brug for at opfylde de lovmæssige krav, der stilles til udbydere af private netværksforbindelser.

Gennem Level 3’s globale netværksdækning og tilstedeværelse i alle Interxions datacentre, kan Interxions kunder i hele Europa nu få adgang til AWS Direct Connect. Kunderne kan således angive deres ønskede location og deres foretrukne netværksudbyder via deres AWS Direct Connect port tilslutning.

James Heard, Regional President, EMEA, Level 3 udtalte: "Vi har givet Interxions kunder mulighed for at forbinde sig til vores globale telenetværk i årevis. Vi er nu glade for at kunne styrke disse forbindelser ved også at åbne for adgang til AWS Direct Connect fra Interxions europæiske lokationer. "

"AWS Direct Connect hjælper vores kunder til at opbygge hybride cloud-løsninger mellem deres egne it-infrastrukturer og AWS platformen for på den måde at effektivisere omkostninger, sikkerhed og performance", siger Vincent in‘t Veld, Director Cloud Segment, Interxion. "Denne adgang er med til at understøtte organisationernes IT omstillingsproces gennem mulighed for yderligere maksimering af it-effektiviteten. Takket været tilstedeværelsen af førende netværksudbydere som Level 3, kan AWS Direct Connect nu tilgås direkte af Interxions kunder fra samtlige af vores 32 datacentre. "
- SLUT -

Om Interxion
Interxion er en førende leverandør af operatørneutral colocation- og datacentertjenester med over 1200 kunder i 32 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af 400 internet- og netværksoperatører samt 18 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk.

Press Enquiries:
Interxion
Caroline Gyte, Director, Marketing Communications
Tel: +44 (0) 20 7375 7000
Email: carolineg@interxion.com