NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion vil bygge nyt datacenter i Stockholm og udvide sine datacentre i Frankfurt og København.

19 februar 2013

AMSTERDAM 19 feb. 2013 - Interxion Holding NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af operatørneutrale colocation- og datacentertjenester, annoncerede i dag opførelsen af sit andet datacenter i Stockholm ("STO 2") og udvidelser af eksisterende datacentre i Frankfurt ("FRA 6,3") og København ("CPH 1"). Disse opførelser er en del af virksomhedens strategi om gradvis ekspansion for at kunne imødekomme kundernes efterspørgsel på tværs af det pan-europæiske marked.

I Skandinavien:

  • Interxion opfører sit andet datacenter i Stockholm (STO 2) i to faser, hvor hver fase tilføjer 500 kvadratmeter datacenterplads. De første 500 kvadratmeter i fase 1 er planlagt til at kunne ibrugtages i andet kvartal 2013 og Interxion har sikret sig, at der er 2 MW strøm tilgængeligt for kunderne under denne første fase.
  • Interxion udvider sit datacenter i København (CPH 1) for at kunne imødekomme behovene på det danske marked. Denne remote udvidelse vil tilføre 300 kvadratmeter datacenterplads og er planlagt til at kunne tages i brug i andet kvartal af 2013.

Anlægsinvesteringer i forbindelse med STO 2 og CPH 1 vil udgøre omkring € 17 mio.

"Som en leder på det skandinaviske marked, udvider Interxion sin kapacitet for at kunne imødekomme efterspørgslen i markedet" siger David Ruberg, Interxions CEO. "Interxion har oplevet stærk vækst på det stockholmske marked, primært drevet af vores communities af interessefællesskaber. Vi har udvidet vores datacenter i Stockholm to gange indenfor de seneste 18 måneder og fortsætter med at se en stærk efterspørgsel i Stockholm. STO 2 vil tilføre datacenterplads til at imødekomme vores kunders forretningskritiske ekspansionsbehov. "

I Frankfurt:

  • Interxion udvider sit datacenter i Frankfurt (FRA 6) med 600 kvadratmeter datacenterplads. Her vil der være adgang til eksisterende strømforsyning samt ekstra strøm til rådighed gennem en efterfølgende udvidelse af strømkapaciteten. FRA 6,3 er planlagt til at kunne tages i brug i første kvartal 2013.

Anlægsinvesteringer i forbindelse med FRA 6,3 er omkring € 5 mio.

"Efterspørgslen efter Interxion’s datacenter i Frankfurt, det bedst forbundne datacentersite i Europa, er fortsat stærk," fortsatte Ruberg. "Udnyttelsesgraden for Frankfurt 7 har mødt vores forventninger og FRA 6,3 vil tilføje ekstra datacenterplads til at imødekomme de krav, som vi ser i markedet”.

Interxion giver også opdateringer om status på følgende tidligere annoncerede byggeprojekter:

  • AMS 5,4 (Amsterdam): 1.000 kvadratmeter blev åbnet i 4. kvartal 2012.
  • ZUR 1,3 (Zurich): 600 kvadratmeter blev åbnet i 4. kvartal 2012.
  • LON 2 (London): De sidste 400 kvadratmeter blev åbnet i 1. kvartal 2013.
  • MAD 2 (Madrid): 200 kvadratmeter blev taget i brug allerede i 4. kvartal 2012 grundet stor efterspørgsel fra kunder. De resterende 600 kvadratmeter er planlagt til stå klar i 1. kvartal 2013.
  • PAR 7 (Paris): De resterende 2.500 kvadratmeter er planlagt til at kunne ibrugtages ved udgangen af 1. kvartal 2013.

Om Interxion
Interxion er en førende leverandør af operatørneutral colocation- og datacentertjenester med over 1200 kunder i 33 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 400 internet- og netværksoperatører samt 18 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser. For yderligere information, besøg www.interxion.dk

Fremadrettede udsagn

Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, der involverer risici og usikkerheder. De faktiske resultater kan afvige væsentligt fra forventninger, der diskuteres i sådanne fremadrettede udsagn. Faktorer, der kan forårsage sådanne forskelle, omfatter, men er ikke begrænset til, at det er vanskeligt at reducere driftsomkostningerne på kort sigt, manglende evne til at udnytte kapaciteten af nyligt planlagte datacentre og datacentreudvidelser, betydelig konkurrence, omkostninger og levering af elektrisk strøm, overkapacitet for datacenterindustrien, ydeevne under service level agreements og andre risici beskrevet fra tid til anden i Interxions arkiver med Securities and Exchange Commission. Anlægsinvesteringer afspejler det samlede beløb for det børsnoterede projekt på fuld effekt og kapacitet, uanset om alle investeringer ikke måtte være gennemførte i indeværende år. Interxion påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere den fremadrettede information i denne pressemeddelelse.

Investor Relations:
Jim Huseby, +1-813-644-9399
VP - Investor Relations
IR@interxion.com