Presse

Interxion vinder prestigefyldt pris på Datacenter Solutions Awards 2013

LONDON – 3.juni 2013 - Interxion HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af carrier-neutrale co-location datacenter-tjenester, er blevet kåret som vinder af den prestigefyldte DCS Industry Award ved dette års Datacenter Solutions Awards.

Priserne, der uddeles ved Datacenter Solutions Awards anerkender produkter, projekter og tjenesteydelser i datacenterindustrien, og hædrer virksomheder og teams i industrien.

Prisen ”DCS Industry Award” – er den eneste pris, der tildeles af udgiverne af Angel Business Communications i modsætning til de resterende priser, der tildeles på baggrund af offentlig afstemning. Prisen går til den organisation i datacenterindustrien, som juryen vurderer, har ydet det største bidrag til industrien i de seneste 12 måneder eller har spillet en væsentlig rolle for at hjælpe industrien med at udvikle eller forbedre sig.

Kåringen afspejler Interxions store engagement i dagligt at skabe yderligere værdi for sine kunder. En måde, hvorpå Interxion har skabt merværdi for sine kunder har været ved at danne særlige it-miljøer målrettet specifikke brancher. Disse unikke miljøer - eller »Hubs« - skaber omfattende communities for vores kunder, hvor de nemt kan interagere, få direkte adgang til potentielle kunder eller tjenester, der tilbydes af andre leverandører i datacenteret. På den måde vokser indtægterne, omkostninger reduceres og time to market fremskyndes.

"Vi er stolte af at have vundet Datacenter Solutions Industry Award for 2013," udtaler Peder Bank, Managing Director Nordic. "Denne store præstation har kun været mulig takket været Interxions dedikation til altid at ville innovere datacenterindustrien og konstant stræbe efter at skabe merværdi for vores kunder."

Om Interxion
Interxion er en førende leverandør af operatør- og cloud-neutrale colocation- og datacentertjenester med kunder fordelt på foskellige brancher i mere end 34 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 400 internet- og netværksoperatører samt 18 europæiske internet exchanges har Interxion skabt indholds- og forbindelsesknudepunkter, som fremmer væksten af netværk mellem kunder med fælles interesser. For yderligere information, besøg www.interxion.dk

For yderligere information
Peder Bank, Managing Director Nordic
tlf.: 4482 2305 eller 2944 2945