Presse

Interxion vil bygge niende datacenter i Frankfurt

København, 8. oktober 2013 - Interxion HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af carrier- og cloud-neutrale datacenter-tjenester, annoncerede i dag, at det vil opføre et niende datacenter ("FRA 9") på Interxions datacenter campus i Frankfurt for at efterkomme den stigende efterspørgsel. FRA 9, som er planlagt til at være operationelt i første kvartal af 2014, vil blive bygget i en fase og tilføre omkring 800 ekstra kvadratmeter datacenterplads og 1MW tilgængelig strøm.

"Efterspørgslen efter vores services og tjenester er fortsat stigende i Frankfurt, bl.a. drevet af vores tilgang med communities of interest og af den stabile tyske økonomi. Vi oplever øget efterspørgsel fra flere segmenter, herunder cloud-udbydere, finansielle services og Digital Media," udtalte David Ruberg, Interxions CEO. "FRA 9 vil gøre os i stand til at tilbyde ekstra kapacitet før end vores tidligere annoncerede FRA 8 ekspansion. Dette vil sikre, at vi er i stand til at efterkomme kundernes behov.”

Kapitaludgifterne i forbindelse med FRA 9 er cirka 13 mio euro. Datacenteret, som er sikret af langsigtede lejekontrakter, vil få adgang til strømforsyning i det eksisterende campus og vil udnytte den høje konnektivitet, der er tilgængelig på Interxions Frankfurt campus. De forventede kapitaludgifter i 2013 er inkluderede i de guidelines for kapitaludgifter i 2013, der tidligere er udmeldt af Interxion.

Som et svar på den fortsat stigende efterspørgsel vil Interxion også fremskynde ibrugtagningen af den anden fase af det tidligere annoncerede FRA 8 nybyggeri. Ifølge den reviderede tidsplan vil de 900 kvadratmeter i anden fase nu kunne tages i brug i anden halvdel af 2014 i stedet for i 2015. Den første fase af Fra 8 byggeriet følger tidsplanen og vil derfor være klar til ibrugtagning i første halvdel af 2014.

 

Om Interxion
Interxion er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 34 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 450 internet- og netværksoperatører samt 19 europæiske internet exchanges har Interxion skabt communities of interest indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer samhandel mellem kunder med fælles interesser. For yderligere information, besøg www.interxion.dk

Fremadrettede udsagn
Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, der involverer risici og usikkerheder. De faktiske resultater kan afvige væsentligt fra forventninger, der diskuteres i sådanne fremadrettede udsagn. Faktorer, der kan forårsage sådanne forskelle, omfatter, men er ikke begrænset til, at det er vanskeligt at reducere driftsomkostningerne på kort sigt, manglende evne til at udnytte kapaciteten af nyligt planlagte datacentre og datacentreudvidelser, betydelig konkurrence, omkostninger og levering af elektrisk strøm, overkapacitet for datacenterindustrien, ydeevne under service level agreements og andre risici beskrevet fra tid til anden i Interxions arkiver med Securities and Exchange Commission. Anlægsinvesteringer afspejler det samlede beløb for det børsnoterede projekt på fuld effekt og kapacitet, uanset om alle investeringer ikke måtte være gennemførte i indeværende år. Interxion påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere den fremadrettede information i denne pressemeddelelse.

Kontakt information

Investor Relations:
Jim Huseby, +1-813-644-9399
VP - Investor Relations
IR@interxion.com