Presse

Interxion giver adgang til mere end 500 internet- og netværksudbydere

Interxion giver adgang til mere end 500 internet- og netværksudbydere

LONDON, UK – 11. februar 2014INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk udbyder af cloud og operatør-neutrale colocation datacenterservices meddeler, at antallet af internet- og netværksudbydere nu er oppe på over 500. Dette er et resultat af virksomhedens fokus på at levere det bedste datacentermiljø for kunderne via de netværk, hvor ligesindede virksomheder samles til glæde for alle.

Disse netværksudbydere, som har stillet deres services til rådighed direkte fra Interxions europæiske datacentre, styrker den værdi, Interxion kan give sine kunder, med høje krav til netværk og kapacitet, fra sektorer som digitale medier, finansielle ydelser og andre serviceydbydere.

“Vores kunder har brug for netværksløsninger til at kommunikere på en fleksibel måde og til effektivt at lagre og overføre indhold. Det store sortiment af services, som de over 500 internet- og netværksudbydere tilbyder, gør vores datacentre til et ideelt sted for vores kunder, når de skal håndtere udfordringer med hensyn til cloud, big data og mobilitet”, sagde Mike Hollands, Director of Connectivity & Mobile Community, Interxion.

Interxions gruppe af internet- og netværksudbydere omfatter:

  • Internationale udbydere der tilbyder IP- og ethernetservices til virksomhedsnetværk
  • Nationale udbydere og udbydere i storbyer der giver adgangsmuligheder til en lang række private og erhvervsdrivende
  • Local loop udbydere leverer højkapacitetslinks mellem vigtige datacentre i storbyen
  • Internet exchanges der tilbyder internettrafik til lave omkostninger
  • CDN Netværk der forbedrer brugeroplevelsen af online indhold og hjemmesider
  • Mobilnetværksoperatører som forenkler adgangen til mobilserviceplatforme og slutbrugere


Netværksudbyderne kommunikerer direkte med hinanden og gennem en af de 19 internet exchanges, der findes i Interxions datacentre, hvilket skaber øget netværksredundans og en forbedret slutbrugeroplevelse. Disse udbydere kan generere indtægter via potentielle og netværkskrævende kunder hos Interxion. euNetworks, som i mange år har leveret deres ydelser fra Interxions datacentre, er et eksempel herpå:

“Interxions paneuropæiske tilstedeværelse har gjort dem til en ideel partner, der hjælper os med at levere fordelene ved vores højkapacitetsnetværk til vores målgruppe.” Brady Rafuse, CEO, euNetworks.

Kombinationen af forskellige konnektivitetsservices og datacentre i storbyerne (som er tættere på slutbrugere og kunder) bidrager til at optimere applikationsydelsen og således slutbrugerens oplevelse. Antallet af netværksudbydere stiger fortsat hastigt i Interxions datacentre, og det gør den værdi, kunderne får ud af det også.


Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 34 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 500 internet- og netværksudbydere samt 19 europæiske Internet eXchanges har Interxion skabt unikke netværk indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer communities og samhandel mellem kunder. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk


Pressekontakt:

Interxion
Marianne Rønne
Marketingchef Interxion Denmark
Tel: +45 4482 2308
Email: marianner@interxion.com