NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion bygger nye datacentre i Stockholm og Wien

Interxion bygger nye datacentre i Stockholm og Wien

5 marts 2014

Amsterdam 5 marts 2014. Interxion Holding NV (NYSE: INXN ), en førende europæisk leverandør af carrier- og cloud-neutrale datacentertjenester, annoncerede i dag, at man vil bygge nye datacentre i Stockholm og Wien for at imødekomme stigende efterspørgsel.

I Stockholm bygger Interxion sit tredje datacenter, STO 3, hvor der vil være cirka 900 kvadratmeter datacenterplads, og cirka 1,5 MW tilgængelig strøm. STO 3 er planlagt til at være operationelt i fjerde kvartal af 2014.

- Interxion oplever fortsat stærk vækst i en række forskellige brancher i Stockholm, og vi udvider nu vores faciliteter igen for at imødekomme kundernes efterspørgsel, siger David Ruberg, Chief Executive Officer hos Interxion.

Datacentret STO 3 vil blive bygget ved siden af Interxions eksisterende datacentre i Kista. Her er der adgang til mere end 45 tele- og netværksoperatører, samt direkte forbindelse til de to internet exchanges; Netnod og STHIX. Investeringen relateret til STO 3 skønnes at være på 105 mio. SEK.

I Wien bygger Interxion sin andet datacenter, VIE2, i flere etaper, som forventes at indeholde op til 5.500 kvadratmeter datacenterplads i alt, og omkring 11 MW tilgængelig strøm, når det er fuldt udviklet. Den første fase på 600 kvadratmeter er planlagt til at åbne i fjerde kvartal af 2014, og anden fase på yderligere 600 kvadratmeter forventes at stå klar i første halvdel af 2015. VIE2 kommer til at ligge i forbindelse med Interxions eksisterende datacenter i Wien.

”Wien er et vigtigt knudepunkt, der servicerer både Øst- og Sydeuropa, foruden den indenlandske efterspørgsel i Østrig. Som en førende aktør indenfor konnektivitet i Østrig, har Interxion indgået aftaler med nye udvalgte kunder for at videreudvikle vores interessefællesskab indenfor cloud og kommunikationstjenester i Europa, siger David Ruberg, Chief Executive Officer hos Interxion. Datacenteret VIE 2 bliver bygget som et svar på disse kundeordrer.

Interxion opdaterer også status for andre igangværende datacenterprojekter:

  • VIE 1.5 (Wien): 300 kvadratmeter åbnede i fjerde kvartal 2013;
  • ZUR 1.4 (Zürich): 500 kvadratmeter åbnede i fjerde kvartal 2013;
  • AMS 7.1 (Amsterdam): 1.000 kvadratmeter åbnede i første kvartal 2014. Planlagte åbninger af de efterfølgende faser er uændrede.
  • 1,5 BRU (Bruxelles): 300 kvadratmeter åbnede i første kvartal af 2014;
  • 9 FRA (Frankfurt): 800 kvadratmeter åbnede i første kvartal 2014;
  • STO 2.2 (Stockholm): 500 kvadratmeter åbnede i første kvartal 2014.
  • 8 FRA (Frankfurt): Fase 1: 900 kvadratmeter følger tidligere udmeldte planer og forventes at åbne i andet kvartal 2014 Fase 2: 900 kvadratmeter er planlagt til at åbne i fjerde kvartal 2014.


Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 36 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 500 internet- og netværksudbydere samt 19 europæiske Internet eXchanges har Interxion skabt unikke netværk indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer communities og samhandel mellem kunder. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk

Forward-looking statements

This press release contains forward-looking statements that involve risks and uncertainties. Actual results may differ materially from expectations discussed in such forward-looking statements. Factors that might cause such differences include, but are not limited to, the difficulty of reducing operating expenses in the short term, inability to utilise the capacity of newly planned data centres and data centre expansions, construction delays with respect to newly planned data centres and data centre expansions, significant competition, the cost and supply of electrical power, data centre industry over-capacity, performance under service-level agreements, and other risks described from time to time in Interxion's filings with the Securities and Exchange Commission. Estimates of capital expenditure and equipped space are approximate and may change. Capital expenditure reflects the total for the listed project at full power and capacity and may not be all invested in the current year. Interxion does not assume any obligation to update the forward-looking information contained in this press release.