NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion offentliggør resultatet for 4.kvartal 2013 og hele året

Interxion offentliggør resultatet for 4.kvartal 2013 og hele året

5 marts 2014

Omsætningen for hele året steg med 11 procent til 307,1 million Euro
Meget stærk ordrevækst i 4.kvartal

AMSTERDAM 5.marts 2014INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af carrier- og cloud-neutrale datacenter-tjenester, annoncerede i dag, resultatet for 4.kvartal 2013 og hele året. 

Omsætningen for 2013 steg med 11 % til 307,1 millioner EUR med en meget stærk ordreindgang i fjerde kvartal.

Interxion har klaret sig godt i fjerde kvartal med stærke finansielle og driftsmæssige resultater for 2013 i vores " Big 4" segment , som består af vores fire største lande, med en organisk omsætningsvækst på 14% , udtaler David Ruberg , Interxions Chief Executive Officer. - Vi har desuden haft et stærkt ordreindtag i fjerde kvartal 2013 med fortsat momentum ind i første kvartal af 2014, da visse dele af markedet fortsætter den positive udvikling.  Vi har indgået flere nye kontrakter med forskellige leverandører af cloud-tjenester til forskellige lokationer, herunder bl.a. Amsterdam, Frankfurt, Stockholm og Wien. Et resultat af dette er, at næsten 70% af vores udmeldte kapitalinvesteringer i 2014 allerede er dedikerede til at opfylde disse ordrer.

Læs hele pressemeddelelsen om Interxions resultater


Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 36 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 500 internet- og netværksudbydere samt 19 europæiske Internet eXchanges har Interxion skabt unikke netværk indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer communities og samhandel mellem kunder. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk