Presse

Interxion lancerer nyt cloud-testcenter drevet af VMware vCloud ®

Interxion lancerer nyt cloud-testcenter drevet af VMware vCloud ®

Virksomheder kan teste nu VMware-baserede cloud-løsninger i proof-of-concept miljø for at fremskynde cloud onboarding.

London – 26. juni 2014 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af carrier- og cloud-neutrale datacenter-tjenester, lancerer nu et nyt testcenter for cloud baseret på VMware vCloud, som driftes af IT service leverandøren CSC. Interxion, CSC og VMware giver sammen virksomheder adgang til en række beregnings-og storage-ressourcer til at teste deres applikationer og workloads, hvilket både fremskynder processen for lanceringen samt giver større sikkerhed om slutresultaten for onboarding processen.

Det kan være vanskeligt på forhånd at afgøre, om cloud er det rette miljø for bestemte applikationer og workload. Uanset om en virksomhed udfører en permanent migration eller udvider sit virtuelle datacenter, er det svært at forudsige, hvilken indvirkning det vil have på en applikations performance. Selv for virksomheder, der allerede kører workloads på virtualiserede infrastruktur, har der hidtil ikke været nogen måde hvorpå man kunne sikre, at applikationerne vil passe til de hostede virtuelle maskiner, der migreres til.

Interxions cloud-testcentre gør det muligt for virksomheder at teste deres arbejdsbyrder og applikationer i et brancheførende miljø, før de begynder den egentlige onboarding proces. Det gratis testmiljø giver virksomhederne adgang til robust og sikker cloud-teknologi fra VMware vCloud og muligheden for risikofrit at udvikle og teste forskellige integrations scenarier. Virksomhederne har også adgang til en vifte af tilslutningsmuligheder indenfor Interxions datacenter i Wien, inkl. 100 konnektivitets- og internetudbydere og faglærte teknikere for on-site support.

Samarbejdet omkring hardware, software og konnektivitet mellem Interxion, VMware og CSC skaber mere realistiske test resultater, end virksomheder kan opnå ved at etablere et test cloud-miljø baseret på deres lokale hardware. Når prøvetestningen er færdig, kan virksomhederne straks onboarde deres applikationer og workloads direkte til CSCs live cloud via Interxions Cloud Hub, et fællesskab af hosting-virksomheder, udbydere af infrastruktur, platformsudbydere, software-virksomheder og netværksudbydere.

"Selve overgangen til et cloud-baseret miljø kan være fyldt med kompleksitet og kræver nøje planlægning, snarere end forhastet migration," siger Jelle Frank van der Zwet, Interxions Cloud Marketing Manager. "Interxion gør virksomhedernes onboarding proces nemmere tilgængelig ved at lade dem opleve fordelene ved Cloud med mulighed for hurtig skalering ind i et fuldt fungerende produktionsmiljø."

"Cloud giver indiskutable forretningsmæssige fordele og vores kunder er ivrige efter at fremskynde deres onboarding proces," sagde Alexander Spörker, Country Manager VMware Østrig. "Som verdens førende indenfor cloud-og virtualiseringssoftware, er vi stolte af at samarbejde med Interxion og give kunderne et skalerbart og sikkert miljø til at teste, hvordan applikationer og tjenester virker i cloudmiljøer, og derved opnå en mere effektiv migration."

- ENDS -
 
Om Interxion
Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 37 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 500 internet- og netværksudbydere samt 19 europæiske Internet eXchanges har Interxion skabt unikke netværk indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer communities og samhandel mellem kunder. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk

About VMware
VMware, the industry-leading virtualization software company, empowers organizations to innovate and thrive by streamlining IT operations. By virtualizing infrastructure—from the data center to the cloud to mobile devices—VMware enables IT to deliver services from any device, anytime, anywhere. For more information, please visit: www.vmware.com

About CSC
CSC is a global leader in next-generation information technology (IT) services and solutions. The company's mission is to enable superior returns on clients' technology investments through best-in-class industry solutions, domain expertise and global scale. CSC has approximately 81,000 employees serving customers in more than 70 countries. For more information, please visit: www.csc.com.