Presse

Interxion lancerer Cloud Connect, der muliggør privat adgang til flere cloud-platforme

Interxion lancerer Cloud Connect, der muliggør privat adgang til flere cloud-platforme

Med den nye private adgang til flere, førende cloud-platforme gennem en enkelt forbindelse, kan kunderne nemt bygge og drive hybride it-løsninger hos Interxion.

AMSTERDAM – 15. juli 2014 i dag lancerede INTERXION HOLDNING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af carrier-og cloud-neutrale datacenter tjenester, sin nye cloud connect service, der gør det muligt at få en privat direkte adgang til flere forskellige cloud-tjenesteudbydere.

Cloud Connect vil give virksomheder, it-serviceudbydere, systemintegratører samt tele- og netværksoperatører sikre og højtydende forbindelser til flere cloudtjenester fra Interxions datacentre. Dette vil lette overførsel af forretningskritiske arbejdsbyrder og real-time data til skyen.

Ved at tilbyde en virtuelt privat forbindelse mellem kunder og cloud-udbydere, gør Cloud Connect det muligt for organisationer at omgå de offentlige internettjenester og opnå SLA-garantier for hastighed, gennemløb og sikkerhed. Denne service betyder derfor, at virksomheder, teleoperatører, udbydere af it-tjenester og systemintegratorer vil være i stand til at skabe komplekse hybride IT-løsninger med deres egen sammensætning af cloud-tjenester igennem en enkelt forbindelse.

Med Cloud Connect bliver det nemmere for kunderne at gøre forretning gennem online-bestilling på Interxions portal og mulighed for at styre alle virtuelle lokalnet (LAN) til hver enkelt cloud-udbyder fra samme sted. Dette forbedrer integritet og ydeevnen for cloud-tjenesterne og fremskynder implementering.

”Det er en udfordring for enhver organisation, der igangsætter en migration til cloud at få den hybride model at arbejde sammen med eksisterende it-systemer. Programmer, der kører i forskellige miljøer har brug for at interagere med hinanden på en sikker og højtydende måde, og derfor er valget af datacentre af højeste vigtighed, siger Mario Galvez, Product Management Director hos Interxion. ”Cloud Connect gør valget nemmere ved at tilbyde mulighed for at have mange private tilslutninger gennem en enkelt forbindelse. Denne nye platform giver os mulighed for at tilbyde vores communities, bestående af veletablerede, dynamiske og professionelle cloud tjenesteudbydere, teleoperatører, it-tjenesteudbydere og systemintegratorer en nem måde at forbinde, udveksle og udvikle tjenester med den højeste ydeevne.”

Cloud Connect vil i første omgang blive lanceret i London, Frankfurt og Amsterdam i tredje kvartal af 2014. Flere steder vil følge i 2015.

- I takt med, at udbredelsen af hybride it-løsninger tager fart, så stiger også behovet for datacenterudbydere, der forstår kompleksiteten af disse miljøer og har den tekniske indsigt til at tilbyde en nem tilslutning. Via Cloud Connect, sikrer vi, at Interxions kunder kan få adgang til deres hybride cloud-løsninger og kan forbinde sig til vores voksende community af cloud-udbydere på en nem og omkostningseffektivt måde” tilføjer Galvez.

For at understøtte Cloud Connect platformen, vil Interxion installere løsningen ”Cloud Networking Solution” fra BTI Systems. BTI Systems er en prisbelønnet, brancheførende leverandør af systemer og software til cloud netværk.

BTO’s løsning giver Interxion en SDN kompatibel, konvergeret optisk platform med high density, et software lag, der muliggør selvbetjening og en support plan, der vil tilbyde den højeste ydeevne og pålidelighed for cloud forbindelser.

For mere information, besøg venligst vores hjemmeside

-ENDS-

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 37 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 500 internet- og netværksudbydere samt 20 europæiske Internet eXchanges har Interxion skabt unikke netværk indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer communities og samhandel mellem kunderne. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk