NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion køber datacenterfaciliteter i Marseille

Interxion køber datacenterfaciliteter i Marseille

11 august 2014

AMSTERDAM, 11. august 2014Interxion Holding NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af carrier- og cloud-neutrale datacentertjenester, annoncerede i dag, at man har underskrevet en kontrakt om at købe SFR Netcenters datacenterfaciliteter i Marseille, Frankrig. Når datacenteret ("Mrs 1") er fuldt udbygget, forventes det at udbyde omkring 5700 kvadratmeter datacenterplads. Minimum 6 MW strøm vil være tilgængelig for datacenterets kunder.

Første fase på 500 kvadratmeter er planlagt til at åbne i fjerde kvartal 2014, anden fase, som består af yderligere 500 kvadratmeter, forventes at åbne i første kvartal af 2015.

MRS 1, som i øjeblikket fungerer som transit og caching node for mere end 60 forskellige teleoperatører, har den fordel at være indsamlingssted for otte undersøiske kabler, der alle ender i Marseille. Udover at købe jord, bygninger og datacenterudstyr, har Interxion indgået en aftale med SFR om øjeblikkelig adgang til de eksisterende communities af netværksoperatører og kabelleverandører. De forhandlede vilkår giver også mulighed for at udveksle overgangsservices mellem Interxion og SFR, samt at SFR kan overdrage størstedelen af den udlejede datacenterplads til Interxion.

"Interxions investering i MRS 1, positionerer os i det knudepunkt, hvor netværkslinjerne mellem Europa, Asien, Afrika og Mellemøsten mødes. Dette stærke netværksknudepunkt består af flere undersøiske kabler, der mødes og forbindes til det landbaserede kommunikationsnetværk, hvilket gør Marseille til en yderst attraktiv gateway. Vi har set stor interesse fra de kunder, som arbejder med netværk, CDN, sociale medier og cloud-tjenester, idet de ønsker at udbyde tjenester til de nye voksende markeder, som disse søkabler giver adgang til. Vi forventer at udvide det eksisterende community af netværksoperatører i MRS 1 og udvikle et aktivt community for cloud- og CDN-aktører, "sagde David Ruberg, Interxions Chief Executive Officer. "Købet af MRS 1 følger Interxions strategi om en disciplineret anvendelse af kapital for at imødekomme stor efterspørgsel fra vores kunder, sikre nye magnetiske kunder og udvikle kunderelationer og communities, der gør os i stand til at opnå langsigtet rentabilitet."

Købet forventes at være afsluttet i tredje kvartal af 2014. Kapitalinvesteringen, der er forbundet med købet og opbygningen af MRS 1, skønnes at være omkring 45 millioner euro, hvoraf de 20 mio. euro er forbundet med erhvervelse af jord og bygninger, samt opførelsen af de to første faser.

Om Interxion
 
Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 37 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 500 internet- og netværksudbydere samt 20 europæiske Internet eXchanges har Interxion skabt unikke netværk indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer communities og samhandel mellem kunderne. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk

Forward-looking statements

This press release contains forward-looking statements that involve risks and uncertainties. Actual results may differ materially from expectations discussed in such forward-looking statements. Factors that might cause such differences include, but are not limited to, the difficulty of reducing operating expenses in the short term, inability to utilise the capacity of newly planned data centres and data centre expansions, construction delays with respect to newly planned data centres and data centre expansions, significant competition, the cost and supply of electrical power, data centre industry over-capacity, performance under service-level agreements, and other risks described from time to time in Interxion's filings with the Securities and Exchange Commission. Estimates of capital expenditure and equipped space are approximate and may change. Capital expenditure reflects the total for the listed project at full power and capacity and may not be all invested in the current year. Interxion does not assume any obligation to update the forward-looking information contained in this press release.

Kontakt:

Jim Huseby
Investor Relations
Interxion
Tel: +1-813-644-9399
IR@interxion.com