NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion vil bygge fjerde datacenter i Stockholm

10 december 2014

Udvidelsen skyldes øget efterspørgsel fra både internationale og lokale svenske virksomheder

Stockholm, 10. december 2014Interxion Holding NV (NYSE: INXN), annoncerede i dag, at selskabet vil bygge yderligere et datacenter i Stockholm, navngivet STO4. Det nye datacenter vil have et areal på omkring 1.100 kvadratmeter og vil blive placeret i forlængelse af de eksisterende tre datacentre. Det nye datacenter forventes at åbne i løbet af andet kvartal 2015 og derefter vil den samlede størrelse på Interxions datacenter i Stockholm være tæt på 5.000 kvadratmeter. STO4 vil udelukkende benytte elektricitet fra vedvarende energikilder.

 - Der er en stor efterspørgsel fra både internationale og lokale svenske virksomheder, der ønsker at placere deres udstyr i vores datacenter-campus, siger Peder Bank, Managing Director for Interxion i Norden. Vi ser også en fortsat stærk efterspørgsel fra internationale udbydere af cloud- og indholdstjenester, idet vi bliver et stadigt vigtigere netværksknudepunkt for det digitale Sverige og Europa. Den stigende brug af cloud-tjenester betyder også, at flere nordiske og lokale systemintegratører vælger at placere deres udstyr hos os.

Interxion skønner investeringen i STO4 til omkring 15 mio EUR. Som i de eksisterende datacenterfaciliteter kan kunderne i STO4 også drage fordel af Interxions operatørneutrale koncept, der giver adgang til mere end 45 netværksoperatører, mulighed for at kunne forbinde sig direkte til Netnod (den svenske Internet Exchange), en stabil strømforsyning og høj energieffektivitet på grund af det kølige nordiske klima og effektiv anvendelse af fjernkøling.

Interxions datacenter i Stockholm er et af de hurtigst voksende i Interxion-gruppen og har i løbet af de to seneste år mere end fordoblet sin kapacitet. Kunderne er både lokale og internationale og kommer fra forskellige brancher - dog er systemintegratører, digitale medier, teleoperatører og finansielle virksomheder dominerende. Vigtige parametre for den fortsatte høje vækst i regionen er den høje mængde af digital trafik og Stockholms placering, som begge er nøglefaktorer for virksomheder, der er afhængige af en effektiv digital distribution.

 - Stockholm har en optimal geografisk beliggenhed og en god digital infrastruktur, hvilket tiltrækker mange udenlandske virksomheder, der ønsker at placere deres udstyr hos os. Her er også nærheden til Rusland og de Baltiske lande en vigtig faktor, slutter Peder Bank.

Fremadrettede udsagn
Denne pressemeddelelse indeholder fremadrettede udsagn, der involverer risici og usikkerheder. De faktiske resultater kan afvige væsentligt fra forventninger, der diskuteres i sådanne fremadrettede udsagn. Faktorer, der kan forårsage sådanne forskelle, omfatter, men er ikke begrænset til, at det er vanskeligt at reducere driftsomkostningerne på kort sigt, manglende evne til at udnytte kapaciteten af nyligt planlagte datacentre og datacentreudvidelser, betydelig konkurrence, omkostninger og levering af elektrisk strøm, overkapacitet for datacenterindustrien, ydeevne under service level agreements og andre risici beskrevet fra tid til anden i Interxions arkiver med Securities and Exchange Commission. Interxion påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere den fremadrettede information i denne pressemeddelelse.

Om Interxion
Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og operatørneutrale co-location og datacentertjenester i Europa med kunder fordelt på 38 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacenterdesign tilbyder kunder omfattende sikkerhed og høj oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Med forbindelser leveret af mere end 500 internet- og netværksudbydere samt 20 europæiske Internet eXchanges har Interxion skabt unikke netværk indenfor segmenter som cloud, indholdstjenester, finans og konnektivitet, hvilket fremmer communities og samhandel mellem kunder. For yderligere information, besøg venligst www.interxion.dk.