Presse

Interxion bliver Global Microsoft Azure ExpressRoute EXP Partner

KØBENHAVN – 3. juni 2015 - Interxion Holding NV (NYSE: INXN), en førende leverandør af carrier- og cloud-neutrale colocation datacenter-tjenester i Europa, meddelte i dag, at firmaet er blevet Global Azure ExpressRoute EXP partner. Dette giver Interxions kunder mulighed for at opnå bedre sikkerhed og højere ydeevne via private netværksforbindelser til Microsoft Azure.

Pålidelig og sikker ydeevne fra netværk er væsentlige forudsætninger for en vellykket implementering af en hybrid cloud-strategi, eftersom applikationer forventes at kunne udveksles problemfrit mellem private og offentlige cloud-miljøer.

Forskning fra IDG Connect har vist, at mens organisationer på den ene side ønsker at drage fordel af den fleksibilitet, skalérbarhed og de omkostningsbesparelser, der findes i offentlige cloud-løsninger, er de på den anden side usikre ved at overføre yderligere workloads til offentlige cloud-miljøer på grund af bekymringer om hvorvidt netværksforbindelser, sikkerhed og applikationers ydeevne kan følge med. Her er det interessant, at respondenterne tilkendegiver, at de ville flytte 69 % mere af deres workloads til offentlige cloud-miljøer, hvis problemerne omkring forbindelser og sikkerhed blev løst.

Gennem etablering af ExpressRoute via Interxions Cloud Connect-platform, kan virksomheder og systemintegratører nu etablere forbindelse til Azure med forbedret sikkerhed, høj ydeevne og lav latency. Dette gør Interxions faciliteter til det ideelle sted at bygge hybrid cloud-løsninger.

Giuliano Di Vitantonio, Chief Marketing & Strategy Officer hos Interxion udtaler "Hos Interxion fortsætter vi med at fokusere på, hvordan vi kan møde vores kunder krav i forhold til IT og ydeevne for applikationer. ExpressRoute er et godt supplement til vores Cloud Connect-platform og matcher de krav, som vi møder fra datacenterets enterprise og systemintegrator kunder, der bygger hybride løsninger baseret på Microsofts cloud-teknologi."

"Vores samarbejde med Interxion giver vores fælles kunder nye muligheder for at drage fordel af de gevinster, der er ved hybrid cloud," udtalte Ross Ortega fra Microsoft Azure, Networking Product Management. "Interxion er en stærk, veletableret datacenterudbyder i Europa, og gennem dette samarbejde kan vi nu nemmere tilbyde fordelene ved Microsoft Cloud Services til flere partnere og kunder."

Interxions Cloud Connect er en infrastrukturplatform, placeret i Interxions colocation datacentre, hvilket giver kunderne mulighed for at opbygge og administrere private, højt præsterende og sikre VLAN-forbindelser til flere clouds gennem en enkelt fysisk forbindelse.

– SLUT–

Om Interxion
Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og carrier-neutrale colocation datacentertjenester, der betjener en bred vifte af kunder gennem 39 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektivedatacentre tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid for deres forretningskritiske applikationer. Med mere end 500 internet- og netværksoperatører, 350 cloud-udbydere og 20 europæiske internet exchanges på tværs af Europa, har Interxion skabt datacentre med communities og hubs for cloud, konnektivitet, digital media og finans. Disse communities fremmer netværk, vækst og samhandel mellem vores kunder. For mere information, besøg venligst www.interxion.dk.

For yderligere information:

Interxion
Richard Dorgan, Director, Marketing Communications
Tel: +44 (0) 20 7375 7000
Email: richardd@interxion.com