Presse

Interxion udvider med direkte forbindelser til Microsoft ExpressRoute fra Norden

KØBENHAVN– 16.juni 2016INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende leverandør af carrier- og cloudneutrale colocation datacenter-tjenester i Europa, meddelte i dag, at deres kunder nu kan forbinde sig direkte til Microsoft ExpressRoute i København, Stockholm, Paris og Bruxelles. Det betyder, at Interxion nu forbinder yderligere fire europæiske markeder til sin Cloud Connect platform. Cloud Connect er allerede tilgængeligt i Interxions datacentre i Amsterdam, Frankfurt og London.

I takt med, at organisationer flytter flere applikationer til skyen, står de over for at skulle håndtere de spørgsmål, der kan opstå omkring compliance, ydeevne og pålidelighed, når de forbinder deres hybride cloud-tjenester via det offentlige internet. Med ExpressRoute kan organisationerne etablere direkte, private netværksforbindelser til Microsofts cloudtjenester, herunder Azure. Det betyder, at de kan opnå forbedret performance for deres netværksforbindelser, garanteret af SLA’er.

”Et godt netværk med dedikeret forbindelse til skyen er et vigtigt parameter for, at kunderne kan opnå en ægte hybrid og fleksibel it-infrastruktur, hvor de uden forhindringer kan udnytte de nye cloud-muligheder i samspil med deres eksisterende løsninger,” siger Christian Christoffersen, produktchef for Azure i Microsoft og fortsætter: ”Vi har, fra Microsofts side, længe ønsket at vores danske kunder og partnere fik bedre muligheder for private forbindelser mellem deres datacentre og vores globale Microsoft Cloud. Vi er således meget tilfredse med, at Interxion nu kan tilbyde sådanne løsninger til vores fælles kunder med udgangspunkt i København”.

En af de kunder, der har valgt at bruge Interxions Cloud Connect platform er en af Danmarks største IT- og softwarevirksomheder, KMD. Platformen gør det muligt for KMD at tilbyde direkte forbindelser til Microsoft Azure via Interxions datacenter. Ved at bruge Cloud Connects multi-tenant funktion, kan KMD nemt administrere og tilbyde omkostningseffektive løsninger med høj ydeevne og servicegarantier for deres enterprise kunder.

Per Frey, Vice President, KMD udtaler, “De danske virksomheder er meget cloud-modne og begynder i stigende grad at flytte større mængder af workloads til cloud. Med Cloud Connect kan KMD forenkle vores forbindelser til Microsoft Azure og andre cloudplatforme. Det gør det muligt for vores kunder at afvikle flere services i en cloud-baseret infrastruktur og dermed drage fordel af de omkostningsbesparelser, den øgede ydeevne og den fleksibilitet, som en hybrid cloud-løsning giver”.

Interxion forbinder både IT-udbydere, som KMD, og større virksomheder til Microsoft ExpressRoute gennem sin Cloud Connect-platform. Cloud Connect sikrer private, højtydende og omkostningseffektive VLAN-forbindelser med garanterede båndbredder. Platformen gør det muligt for Managed Service Providere at gennemføre hybride it-strategier for deres kunder og opnå optimal afvikling af kundens applikationer.

Vincent in’ t Veld, Interxions Strategy and Marketing Direktør for cloud fortæller, ”Hovedparten af virksomhederne begynder nu at udnytte fordelene ved cloud computing og søger mod hybride it-løsninger. Lanceringen af Cloud Connect betyder, at vores kunder i Norden, Frankrig og Belgien, langt nemmere kan tilgå offentlige cloudtjenester via private forbindelser, og dermed få større udbytte af de fordele, som disse tjenester giver. For de Managed Service Providere, der er kunder hos Interxion, betyder det, at de kan optimere deres it-service tilbud og drifte skalerbare, højtydende hybride cloudløsninger for deres enterprise kunder".

Om Interxion Cloud Connect

Som Microsoft ExpressRoute partner, forbinder Interxion virksomheder til Microsoft Azure gennem sin Cloud Connect-platform. Cloud Connect giver Interxions kunder private VLAN forbindelser til Microsoft cloudtjenester med garanterede ydelser og båndbredder. Platformen gør det muligt for Managed Service Providere at innovere deres hybride it-strategier for sine kunder og opnå optimal afvikling i sine hybride applikationsmiljøer. Cloud Connect er tilgængeligt i Interxions datacentre i København, Stockholm, Amsterdam, Frankfurt, London, Paris og Bruxelles.

Om Microsoft Express Route

ExpressRoute gør det muligt at oprette private forbindelser mellem Microsoft Azure datacentre og IT infrastrukturen i eget datacenter eller i et colocated datacenter. ExpressRoute forbindelser går ikke over det offentlige internet, men er en direkte fiber til Microsofts cloudtjeneste. De direkte forbindelser tilbyder garanterede båndbredder, højere hastigheder, lavere latency med højere sikkerhed og er mere pålidelige end typiske internet- og VPN forbindelser.