Presse

Interxion giver adgang til Oracle Cloud fra alle europæiske datacentre via Cloud Connect

Interxions datacenter i Frankfurt er udvalgt som Oracle FastConnect lokation og det betyder, at kunder hos Interxion i København nu kan få en direkte forbindelse til infrastrukturtjenesten Oracle Cloud

KØBENHAVN, DANMARK – 7. november, 2017 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk leverandør af cloud-og carrier-neutrale datacenter-tjenester, meddelte i dag, at det nu er muligt at få direkte forbindelse til infrastrukturtjenesten Oracle Cloud fra alle virksomhedens datacentre i Europa.

Integrationen sker via Interxions Cloud Connect platform, som er en service, der giver direkte forbindelse til offentlige cloudtjenester. Dette giver kunderne mulighed for at tilføje hurtige og sikre forbindelser til deres Oracle Cloud portefølje, som en del af deres hybride cloud set-up.

 - Vores nyligt offentliggjorte IDC rapport, "The Digital Enterprise”, viser, at 53 procent af de europæiske virksomheder i øjeblikket har opbygget eller planlægger at bygge hybride cloud-løsninger, siger Vincent in' t Veld, Direktør for Cloud Platforme hos Interxion. ”Vi har bygget det perfekte miljø for at opbygge disse løsninger og nu kan kunderne også drage fordel af alle Oracle Cloud-services ved at bygge sikre og højtydende forbindelser til Oracles brede vifte af cloud-tjenester. Dette omfatter Oracles software til analyse, markedsføring og ressourceplanlægning samt PaaS-tjenester til applikationsudvikling.”

Rent teknisk er det Interxions facilitet i Frankfurt, der er udvalgt som Oracle Cloud Infrastructure FastConnect lokation. Herfra bliver det muligt for kunder, der driver deres it-infrastruktur fra Interxions datacentre i Danmark og resten af Europa, at få adgang til Oracles services via Cloud Connect.

- Når det gælder deres vigtigste og mest krævende applikationer efterspørger kunderne direkte forbindelse til Oracle Cloud fra deres datacentre og netværk, siger Don Johnson, Senior Vice President for produktudvikling hos Oracle Cloud Infrastructure. ”Via FastConnect service fra Interxions datacentre kan kunderne oprette de specifikke og private forbindelser, som de har brug for, og de kan nemt udvides efterhånden som forretningsbehovene ændres.” 

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og carrier-neutrale colocation datacentertjenester, der betjener en bred vifte af kunder gennem 50 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacentre tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid for deres forretningskritiske applikationer. Med adgang til mere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og de mest førende cloud- og digital medie platforme, har Interxion skabt datacentre med digitale knudepunkter for cloud, konnektivitet, digital media og finans, hvilket fremmer netværk, vækst og samhandel mellem vores kunder. Besøg venligst www.interxion.dk for mere information.

Om Oracle

Oracle Cloud tilbyder komplette SaaS-tjenester til ERP, HCM og CX, samt førende PaaS- og IaaS-tjenester fra datacentre i Amerika, Europa og Asien. Flere oplysninger om Oracle er tilgængelige på oracle.com.

Varemærker

Oracle og Java er registrerede varemærker tilhørende Oracle og / eller dets datterselskaber.

Kontakt

Peder Bank.jpg

Interxion Nordic Kontakt

Peder Bank, Managing Director Nordic, Interxion.
pederb@interxion.com
+45 4482 2300