NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Nu er der mulighed for at få en direkte forbindelse til IBM Cloud services fra alle Interxions datacentre via Cloud Connect platformen

Interxions datacentre i Stockholm og Frankfurt er nu forbundet til IBM Cloud Direct Link

København, Danmark - 27 marts 2018 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), én af de førende leverandører af cloud- og carrier-neutrale datacentertjenester i Europa, annoncerer i dag, at IBMs Cloudtjenester nu er tilgængelige fra alle virksomhedens europæiske datacentre via Cloud Connect, Interxions skræddersyede cloud adgangstjeneste.

IBM Cloud Direct Link, er en netværk service fra IBM med høj sikkerhed, som giver mulighed er placeret hos Interxion i Stockholm og Frankfurt. Med fysiske forbindelser installeret i Interxions datacentre kan Interxions kunder i hele Europa nu få en stærk forbindelse til IBMs cloud-tjeneste, IBM Cloud, via Cloud Connect og dermed opbygge hybride- og multi-cloud-miljøer. 

- Det faktum, at vi nu giver direkte adgang til IBM Cloud fra vores datacentre tilføjer en anden vigtig komponent for både system integratører og virksomheder, der benytter vores datacentre og services som fundament for deres digitale infrastruktur, siger Peder Bank, Managing Director, Interxion Nordic. ”Med vores Cloud Connect-service kan vores kunder nemt og hurtigt oprette private og stabile forbindelser direkte til IBM Cloud gennem vores kundeportal.”

Gennem Cloud Connect kan kunder og deres partnere få adgang til IBM Cloud uden om det offentlige internet. Det giver dem mulighed for at drage fordel af den fleksibilitet og skalerbarhed, som cloud-tjenesten giver virksomheder, der vil bygge næste generations applikationer og tjenester.

 "Virksomheder bygger innovative løsninger i skyen, der udnytter AI, IoT, machine learning og meget mere", siger Kit Linton, vicedirektør for netværk hos IBM Cloud. "Med IBM Cloud Direct Link adgang fra Interxions campusser i hele Europa kan vores kunder skabe direkte forbindelser til IBM Cloud og derved maksimere deres data og bidrage til at generere ny forretningsværdi."

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og carrier-neutrale colocation datacentertjenester, der betjener en bred vifte af kunder gennem 50 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacentre tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid for deres forretningskritiske applikationer. Med adgang til mere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og de mest førende cloud- og digital medie platforme, har Interxion skabt datacentre med digitale knudepunkter for cloud, konnektivitet, digital media og finans, hvilket fremmer netværk, vækst og samhandel mellem vores kunder. Besøg venligst www.interxion.dk for mere information.

Pressekontakt

Peder Bank, Director for Interxion Norden
pederb@interxion.com 
+45 4482 2300