NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion lancerer Amazon Web Services Direct Connect i sit datacenter i København

København, Danmark – 24. august 2018 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende leverandører af cloud- og carrier-neutrale datacentertjenester i Europa, annoncerer i dag, at en ny lokation for tjenesten AWS Direct Connect nu er tilgængelig i Danmark i Interxions datacenter i København.

AWS Direct Connect er en dedikeret netværkstjeneste til AWS, der giver kunderne mulighed for at reducere sine netværksomkostninger, øge båndbredde og opnå en mere ensartet netværksoplevelse sammenlignet med en internetbaseret forbindelse. Kunder, der har deres netværk eller IT-infrastruktur i Interxions datacentercampus i København, kan nu få direkte adgang til netværkstjenesten via en Cross Connect.

"Vi ser stor efterspørgsel efter Amazons Web Service og er stolte af, at AWS har valgt at lancere deres Direct Connect service fra vores datacenter i København” udtaler Peder Bank, Managing Director for Interxion i Norden.

”I takt med, at vores kunder migrerer til en hybrid it-arkitektur, hvor flere og flere applikationer og workloads flyttes til cloud, er det yderst vigtigt for vores kunder at have en pålidelig og forudsigelig netværksforbindelse fra deres on-premise miljø til den offenlige cloud," fortsætter Peder Bank, "Med den nye tjeneste leverer Interxion optimale betingelser for virksomheder, der planlægger at implementere en hybrid it-strategi med AWS Direct Connect."

Med AWS Direct Connect tilgængelig hos Interxion i København, kan virksomheder reducere latency samt opnå en højere ydeevne og pålidelighed til en lavere omkostning.

AWS Direct Connect er nu direkte tilgængelig i syv af Interxions datacentre i Europa; København, Dublin, Frankfurt, Madrid, Stockholm, Wien og Zürich.

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og carrier-neutrale colocation datacentertjenester, der betjener en bred vifte af kunder gennem 50 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacentre tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid for deres forretningskritiske applikationer. Med adgang til mere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og de mest førende cloud- og digital medie platforme, har Interxion skabt datacentre med digitale knudepunkter for cloud, konnektivitet, digital media og finans, hvilket fremmer netværk, vækst og samhandel mellem vores kunder. Besøg venligst www.interxion.dk for mere information.

Kontakt

Interxion Nordic Kontakt

Peder Bank, Managing Director Nordic, Interxion.
pederb@interxion.com
+45 4482 2300

Investor Relations

Besøg vores Investor Relations Site