NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion tilbyder nu direkte konnektivitet til Googles Cloud Platform i hele Europa

Interxion understøtter adgang til Google Cloud Interconnect PoPs i Stockholm, Paris, Marseille og Frankfurt

Kategorier

14 august 2018

KØBENHAVN, DANMARK – 14. august 2018 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en førende europæisk udbyder af carrier- og cloud-neutrale colocation datacentertjenester meddelte i dag, at det nu er muligt at oprette dedikeret adgang til Google Cloud Platform (GCP) i hele Europa via Cloud Connect, Interxions multi-cloud interconnection platform.

Når Google Cloud udruller sine Cloud Interconnect PoPs (Points of Presence) i Interxions datacentre i Paris, Marseille, Frankfurt og Stockholm, kan kunderne etablere en direkte forbindelse til Google Cloud platformen på disse lokationer.

Da Interxion er partner i Google Clouds nyligt lancerede Partner Interconnect service, kan kunderne desuden etablere forbindelse fra alle Interxions datacentre i Europa via Interxions Cloud Connect platform. Det betyder, at der nu kan oprettes en direkte, dedikeret adgang til Google Cloud services udenom internettet fra Interxions datacenter i København.

Kunder, der bruger Interxions cloud connect service, får fordelen af fuld redundant, dedikeret adgang til Googles Cloud Platform fra flere af Europas store metropoler, hvilket sikrer en SLA på 99,999 % tilgængelighed uden kompleksiteten og omkostningerne forbundet med selv at opbygge en netværksløsning.

“Vi ser en stor efterspørgsel efter private konnektivitetstjenester til Googles Cloud Platform, da kunderne ønsker at få det fulde udbytte af hele Googles Clouds portefølje af services via en sikker, pålidelig og kosteffektiv forbindelse,” sagde Vincent in ’t Veld, Vice President, Cloud services hos Interxion. “Via colocation hos Interxion kan virksomheder forbinde deres private cloud til Google Cloud samt oprette direkte forbindelse til de fleste andre førende cloud platforme. Dermed kan de nemt opbygge hybride cloud løsninger eller en multi-cloud arkitektur.”

"Med dedikeret Interconnect og Partner Interconnect kan vi nu tilbyde Googles Cloudkunder endnu flere konnektivitetsmuligheder til deres hybride løsninger,” sagde John Veizades, product manager hos Google Cloud. “Sammen med Interxion gør vi det nemmere for kunderne at udbygge deres on-premise infrastruktur til Google Cloud platformen."

Google Cloud Platform er den seneste i rækken af hyperscale cloud platforme, der nu er tilgængelig via Interxion Cloud Connect. I forvejen tilbyder Interxion dedikeret forbindelse til Microsoft Azure, AWS, Oracle Cloud og IBM Cloud via Interxions cloud connect platform.

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og carrier-neutrale colocation datacentertjenester, der betjener en bred vifte af kunder gennem 50 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacentre tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid for deres forretningskritiske applikationer. Med adgang til mere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og de mest førende cloud- og digital medie platforme, har Interxion skabt datacentre med digitale knudepunkter for cloud, konnektivitet, digital media og finans, hvilket fremmer netværk, vækst og samhandel mellem vores kunder. Besøg venligst www.interxion.dk for mere information.

Kontakt

Interxion Nordic Kontakt

Peder Bank, Managing Director Nordic, Interxion.
pederb@interxion.com
+45 4482 2300

Investor Relations

Besøg vores Investor Relations Site