NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Digital Realty og Interxion skal lægges sammen

Strategisk handel vil placere det nye samlede firma som en førende global udbyder af datacenter-løsninger med en forstærket tilstedeværelse på de største europæiske markeder.

30 oktober 2019

SAN FRANCISCO og AMSTERDAM - 29. oktober 2019 - Digital Realty (NYSE: DLR) og Interxion (NYSE: INXN) annoncerer, at de har indgået en endelig aftale om at lægge virksomhederne sammen og dermed danne en førende global udbyder af løsninger inden for datacentre, colocation og interkonnektivitet.

I henhold til aftalen er udvekslingforholdet mellem Digital Realty- og Interxion-aktier på 0,7067. Handlen værdisætter Interxion til ca. 626 DKK ($ 93,48) pr. ordinær aktie eller ca 56 milliarder DKK ($ 8,4 milliarder) som samlet virksomhed inklusive antaget nettogæld.

Afslutningen på transaktionen er underlagt de sædvanlige lukningsbetingelser på børsen, herunder godkendelse fra både Interxions og Digital Realtys aktionærer.

For yderligere information, se venligst pressemeddelelsen på vores Investor Relations site.

Om Interxion

Interxion (NYSE: INXN) er en førende leverandør af cloud- og carrier-neutrale colocation datacentertjenester, der betjener en bred vifte af kunder gennem 50 datacentre i 11 europæiske lande. Interxions uniforme og energieffektive datacentre tilbyder kunder høj sikkerhed og oppetid for deres forretningskritiske applikationer. Med adgang til mere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og de mest førende cloud- og digital medie platforme, har Interxion skabt datacentre med digitale knudepunkter for cloud, konnektivitet, digital media og finans, hvilket fremmer netværk, vækst og samhandel mellem vores kunder. Besøg venligst www.interxion.dk for mere information.

Kontaktinformation

Jim Huseby
Interxion Investor Relations
(813) 644-9399
IR@interxion.com