NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

NVIDIA udnævner Interxion til AI-certificeret datacenterpartner

15 oktober 2019

København, Danmark, 15. oktober 2019 – INTERXION HOLDING NV (NYSE: INXN), en af Europas førende udbydere af carrier- og cloud-neutrale colocation-datacentertjenester, er blevet udnævnt til ny AI-certificeret datacenterpartner som del af NVIDIAs datacenterprogram.

Interxion er en af de første europæiske partnere, der modtager certificeringen, som gælder alle Interxions flere end 50 datacentre i 11 europæiske lande, herunder virksomhedens datacentercampus i København.

Takket være samarbejdet får virksomheder, som kører AI-infrastruktur bygget på NVIDIA DGX Systems, adgang til et kvalificeret netværk af AI-parate tjenester.

NVIDIA DGX Systems er bygget til at håndtere de stigende krav fra virksomheder, der benytter og investerer i AI-teknologi. AI-infrastrukturen er skalerbar, hvilket sikrer høj produktivitet til gavn for data-videnskabsfolk, udviklere og forskere.

Som en AI-certificeret datacenterpartner kan virksomheder fremover benytte NVIDIAs store udvalg inden for AI og datastyring, ligesom de kan udvikle egne AI-tjenester i Interxions datacentre.

“Investeringerne på AI-området stiger i hele Europa, og teknologien har haft stor betydning for industrier som fx finans, sundhed, detail, medier, underholdning, produktion og biler,” siger Bryan Hill, CMO og Business Development Manager hos Interxion, og fortsætter:

“NVIDIAs DGX-systemer er afgørende for, at virksomheder kan udnytte teknologien til at få en konkurrencemæssig fordel. Vi er glade for partnerskabet med NVIDIA, hvis kunder nu får adgang til et skalerbart, fleksibelt datacentermiljø, som er nødvendigt for at udnytte AI-teknologiens fulde potentiale og dermed bidrage til udviklingen inden for forskellige brancher.”

AI i stor skala stiller høje krav til datacentrets kapacitet, strømforsyning og køling. Desuden afhænger en vellykket AI-strategi i høj grad af virksomhedens konnektivitet, herunder forbindelser mellem virksomhedens eget datacenter, offentlige cloud-platforme og andre digitale knudepunkter.

Mange virksomheder har imidlertid svært ved at håndtere disse behov. Derfor vælger mange at samarbejde med en colocation-udbyder som fx Interxion, som opfylder krav til bl.a. kapacitet, strømforsyning og køling, og som samtidig tilbyder sikker adgang til både offentlige og hybride clouds med mange netværksmuligheder.

”AI-implementeringen er gået fra at være en vision til at være en hjørnesten i mange nordiske organisationers forretningsstrategi, og vi oplever en stor efterspørgsel på vores løsninger og tjenester fra forskellige typer virksomheder. Vores partnerskab med Interxion betyder, at vi kan tilbyde vores kunder et digitalt økosystem omkring AI, der opfylder de strenge krav til kapacitet og tilgængelighed i moderne datacentre,” slutter Fredric Wall, Enterprise Sales Manager hos NVIDIA.


Læs mere om AI og Digital Transformation

Om Interxion

Interxion er en førende leverandør af cloud- og carrier-neutrale datacentertjenester med flere end 50 datacentre i 11 europæiske lande. Interxion har en bred vifte af kunder, som får høj sikkerhed og maksimal oppetid til deres forretningskritiske applikationer. Alle Interxions datacentre er digitale knudepunkter, som giver adgang til flere end 700 netværksudbydere, 21 europæiske Internet Exchanges og de førende clouds. Læs mere på www.interxion.dk.