NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Digital Realty gennemfører fusion med Interxion

Fusionen mellem Digital Realty og Interxion gør de to virksomheder til én samlet, ledende global leverandør af datacentertjenester med et stærkt engagement i Europa.

13 marts 2020

Digital Realty (NYSE: DLR), en ledende global leverandør af cloud- og operatørneutrale datacentre samt colocation og netværkstjenester, har netop gennemført den planlagte fusion med Interxion.

“Vi er glade for, at fusionen med Interxion nu er gennemført. Hermed udvider vi vores forretning og følger med de øgede krav og den stigende efterspørgslen på colocation, skalerbarhed og hyperscale-løsninger i USA, EMEA-regionen og Asien,” siger A. William Stein, CEO i Digital Realty, og fortsætter:

“Samtidig får vi glæde af Interxions ekspertise indenfor colocation og konnektivitet i Europa. Det forbedrer vores samlede udbud og giver vores kunder adgang til en bred vifte af datacentertjenester via en samlet global platform. Fusionen skaber et globalt fundament, som giver os gode muligheder for at skabe langsigtet værdi for vores kunder, aktionærer og medarbejdere.”
 

Læs den engelske pressemeddelelse i fuld længde.(Read the full version in English here)


____________________________________________

 

Digital Realty Completes Combination with Interxion

Strategic Transaction Establishes Combined Company as Leading Global Provider of Data Center Solutions

We are excited to share that, today, Digital Realty and Interxion have completed the transaction to formally combine, creating a leading global provider of cloud and carrier-neutral data center, colocation, and interconnection solutions. From today, in Europe, Digital Realty and Interxion will be known as “Interxion: A Digital Realty Company”.

The strategic combination of our highly complementary businesses accelerates our ability to better serve customers globally, with truly local expertise.

Together, we can now offer customers unique expansion opportunities across a greater number of important and high-growth markets – in fact, across 267 data centers, 44 metro areas, 20 countries and over six continents.

Digital Realty’s European footprint, including the established London and Dublin data center portfolios, is further strengthened by Interxion’s portfolio of 54 carrier and cloud-neutral facilities in 11 European countries and 13 metro areas. These include its particularly strong presence in Frankfurt, Amsterdam and Paris and Internet Gateway in Marseille. 

As one company we are proud to serve you, our customers, across industries ranging from technology to financial services to gaming and healthcare. This powerful combination builds on Digital Realty’s established foundation of delivering solutions across a global platform from colocation to hyperscale and now leverages Interxion’s European expertise in providing colocation and interconnection solutions through proven communities of interest to meet your full spectrum of data center needs. 

We look forward to continuing to serve you from our larger, global and more diversified platform. 

 

Find out more about Digital Realty