NEWSFLASH: INTERXION IS REBRANDING TO DIGITAL REALTY. FIND OUT MORE.

Interxion: A Digital Realty Company opnår topplacering for forbundne datacentre i EMEA på Cloudscene's Data Centre Ecosystem Leaderboard

  • Interxion: A Digital Realty Company opnår topplacering på Cloudscene H1, 2020 Data Centre Ecosystem Leaderboard for EMEA-regionen
     
  • Digital Realty rykker op på Leaderboarded og opnår en andenplads i Nordamerika samt en top 10 placering i Asien.

17 juli 2020

Interxion: A Digital Realty Company er en førende europæisk udbyder af carrier- og cloudneutrale colocation datacentre, annoncerede i dag, at de har opnået en topplacering for forbundne datacentre i EMEA-regionen, ifølge Cloudscene's H1, 2020 Data Center Ecosystem Leaderboard, som rangerer datacenteroperatører baseret på ”density of their facilities”, ”service providers”, ”network fabrics” og ”cloud on-ramps” på tværs af Nordamerika, EMEA, Asien og Oceanien.
 

Den ledende position i EMEA-regionen afspejler den strategiske værdi af Digital Realty's nylige sammenlægning med Interxion. Hvilket dermed sammenkobler carrier- og cloud network nodes med global rækkevidde, hvilket gør det muligt for den sammenlagte organisation at imødekomme voksende kundebehov i EMEA-regionen og udvide kundeadgang til nye muligheder globalt. Digital Realty's betydelige momentum i Amerika afspejler den nylige erhvervelse af hovedparten af aktiverne i Westin Building Exchange, den sjette mest forbundne facilitet  i Nordamerika og det primære interkonnektivitets hub i det nordvestlige stillehavsområde, der forbinder Canada, Alaska og Asien.
 

Virksomheder på tværs af brancher og regioner implementerer i stort omfang digitale transformationsstrategier, og forventer at bruge $5,9 billioner[1] på digital transformation i perioden 2019 til 2022. At kunne levere disse strategier på tværs af geografier, kunder og forskellige endpoints skaber imidlertid en voksende udfordring for konnektivitet. I 2022 forventer IT-ledere at have op til 20 [2] flere lokationer end de har i dag, og IDC forudsiger, at der vil være over 41,6 milliarder [3] tilsluttede enheder i brug i 2025.
 

Interxion har fortsat sin ekspansion på tværs af EMEA-regionen for at hjælpe virksomheder med at forenkle udfordringer med konnektivitet og fremme deres digitale transformationsstrategier. Med nylige strategiske jorderhvervelser i Frankfurt og Paris samt med Cloud House, som er udvidelsen af ​​dets stærkt forbundne Digital Docklands campus i London. Den kontinuerlige vækst af EMEA-regionens footprint repræsenterer en betydelig udvidelse af PlatformDIGITALTM, som gør det muligt for virksomheder at imødekomme deres globale behov for konnektivitet med én enkel datacenterudbyder.
 

"Vi giver kunderne mulighed for at implementere hybrid it-arkitektur med høj ydeevne og lav latency - ved at give adgang til mere end 1.600 unikke udbydere af konnektivitetstjenester og hosting af adskillige cloud on-ramps i vores datacentercampusser,"
siger Vincent in 't Veld, VP Platforms, Interxion: A Digital Realty Company

 

____________________________________________________________________________________________________

[1]https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=US43647118

[2]https://www.digitalrealty.com/resources/white-papers/the-infrastructure-imperative

[3]https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS45213219#:~:text=A%20new%20forecast%20from%20International,these%20devices%20will%20also%20grow.

Media & Industry Analyst Inquiries

Marc Musgrove

Digital Realty

(415) 508-2812

mmusgrove@digitalrealty.com

 

William Reynolds

Teneo

+44 07876 214356

digitalrealty@teneobluerubicon.com

 

Investor Relations

John J. Stewart / Jim Huseby

Digital Realty

(415) 738-6500

investorrelations@digitalrealty.com

 

Safe Harbor Statement

This press release contains forward-looking statements which are based on current expectations, forecasts and assumptions that involve risks and uncertainties that could cause actual outcomes and results to differ materially, including statements related to PlatformDIGITAL™, the company’s strategy, expected growth in digital transformation, and customer demand.  For a list and description of risks and uncertainties, see the reports and other filings by the company with the U.S. Securities and Exchange Commission.  The company disclaims any intention or obligation to update or revise any forward-looking statements, whether as a result of new information, future events or otherwise.