Blog

Interxion bekroond met Award for Colocation Provider of the Year bij 7e jaarlijkse International Datacentre and Cloud Awards

 Interxion wint 2014 colocatie provider van het jaar

De Awards worden gehost door de BroadGroup en zijn een uniek internationaal evenement voor de viering van de technische en commerciƫle successen van de datacentre- en cloudsector in Europa.

Interxion was genomineerd voor de titel van Colocation Provider of the Year. Steven Norris, voorzitter van Virtus, hield de thematoespraak. Hij wees er met nadruk op dat de technische aard van de datacentre-sector een intimiderend effect heeft op de leek en dat de sector zowel het publiek als overheidsmedewerkers moet overtuigen dat datacentres in de hedendaagse digitale tijd van cruciaal belang zijn.  

Interxion was bijzonder verheugd over de Colocation Provider of the Year Award en stelde vast dat de jury in deze categorie unaniem voor het bedrijf had gekozen. Interxion won de award dankzij zijn community-gerichte aanpak, zijn neutrale opstelling en zijn belofte om duurzame energiebronnen te gebruiken. Interxion beschouwt de prijs als de kroon op werk van het afgelopen jaar door alle niveaus van de organisatie.